Şimdi Ara

Monitor tavsiye İMAC KALİTESİNDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iMAC modellerindeki gibi bir monitor almak istiyorum. İmaclere baktıgımda renkler cok canlı ve gozlerımi yormayan bir görüntü kalitesi var.
    Aynı ozellikleri taşıyan monitorler hangisi?

23.6 veya 24 inch düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygt45

iMAC modellerindeki gibi bir monitor almak istiyorum. İmaclere baktıgımda renkler cok canlı ve gozlerımi yormayan bir görüntü kalitesi var.
    Aynı ozellikleri taşıyan monitorler hangisi?

23.6 veya 24 inch düşünüyorum.

O Modellerdeki Özelliklerde Monitör Henüz Yok.
    Samsung Yeni 9 Serisi Çıkardı, 27' Modeli Var Yurtdışı Satış Fiyatı 999$. Ancak Bu Model Apple Monitörlere Yakın.

http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS27B970DS/ZA Buradan İnceleyebilirsin.

Samsung 9 Serisi Kalın Bir Çizgiyle Yeni Bir Nesili Diğerlerinden Ayıracak Gibi , Artık Şu Kaç Milisaniyeymiş Oyun Oynarmı KOntrast, Gölgelenme....vs Ivır Zıvırından Kurtulmanın Vakti Geldide Geçmişti .

http://www.youtube.com/watch?v=Pn3gsyEKzKQ

Bütçeni Yazsan Belki Ona Yakın Birşeyler Söyleyebilirdik.

Not:Bu arada Monitör Tepki Süresi 5ms (Samsung 9 Serii) Olmasına Aldanmayın Apple Monitörler 12ms dir Oyunda Yada Film izlerken Bir Hata Göremezsiniz, Bilinen Bir Şikayeti Vardır Oda Ekranda Yansımanızı Görmeniz , O Yüzden Işık (Pencere-Ampul) Monitörün Arkasında Kalmalı.
    Bu ms. ler Yeni Nesil Teknelojide pek Birşey Farkettirmiyor Sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IQRI -- 24 Eylül 2012; 16:34:10 >

• sımdı baktım samsungun monıtoru cok başarılı. ama 27 cok buyuk gelıcek bana.

ASUS PA238Q bu modelı de glossy ekran sanırım. guzel bır modele benzıyor.

bütçe konusunda. 500-1000 TL arası bırseyler almak istiyorum ama almışken doğru bir ekran almak istiyorum. nezaman bir mac mağzasına girsem ekranlarında canlılık insanı acayip etkiliyor. biraz araştırdım. maclardeki paneller en iyileri. oyuzden fiyatlarıda yuksek sanırım.

bazı markalara baktıgımda aynı paneller var fakat fiyatlarında farklılıklar var. parlak ekranmı mat ekranmı onuda tam bilemedim.

autocad çizimleriylede çok uğraşıyorum aynı zamanda filmde seyretmek istiyorum. sonuçta ekrana baktığımda keyif almak istiyorum :D.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygt45

sımdı baktım samsungun monıtoru cok başarılı. ama 27 cok buyuk gelıcek bana.

ASUS PA238Q bu modelı de glossy ekran sanırım. guzel bır modele benzıyor.

bütçe konusunda. 500-1000 TL arası bırseyler almak istiyorum ama almışken doğru bir ekran almak istiyorum. nezaman bir mac mağzasına girsem ekranlarında canlılık insanı acayip etkiliyor. biraz araştırdım. maclardeki paneller en iyileri. oyuzden fiyatlarıda yuksek sanırım.

bazı markalara baktıgımda aynı paneller var fakat fiyatlarında farklılıklar var. parlak ekranmı mat ekranmı onuda tam bilemedim.

autocad çizimleriylede çok uğraşıyorum aynı zamanda filmde seyretmek istiyorum. sonuçta ekrana baktığımda keyif almak istiyorum :D.

O Zaman Sende BEnim Gibi Yap, 1 Senelik Idareten Bir Monitör Al Yada Eskisiyle Idare Et.
    Samsung 9 Serisi Ekimde GElicek Diyorlar Fakat 23' 24' Boyutları Olacakmı Bilmiyorum. Eğer 23' 24' Seçenekleri Olacaksa 1.000Tl. Sanırım Satın Alma İmkanın Olabilir.
    Kabaca Hesapladığımızda 27' Türkiye Satış Fiyatı 2.000TL. Dan Az Olmayacaksa 24' Boyutları 1.000 TL. Aşabilir.

Dediğin Gibi Bende Apple Monitörlerin Kalitesini Beğeniyorum , Samsung Piyasadaki Bu Eksikliği Giderecek Ama Fiyatlar Vergilerin Çokluğundan Bizde Ne Olur?

Samsung Beğendigim Uygun Fiyatlı iki Modeli 530TL.
    ( S23B550V Modelini Detaylı İnceledim Gayet KUllanışlı)
    http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/samsung-s23a550hs-23-s23a550hs-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=57041

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/samsung-s23b550v-23-s23b550v-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=60221

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2K Monitör Tavsiye
    3 ay önce açıldı
    14 inch Laptop tavsiye
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.