Bildirim
MONİTÖR TAVSİYE PS3 BAGLIYACAGIM
AYGAZ Elektronik Ark Çakmak : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B09V8DQ1X1
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: hopuf
Selamlar arkadaşlar
ben yarın ps3 satın alıcam yalnız monitöre bağlamam gerekiyor malum parasızlık tan dolayı bana iyi bir monitör tavsiye edermsiniz lütfen
ben samsung 2232 bw düşündüm ama siz ne dersiniz.
parasızlıktan dolayı ps3 :) ehehe... şaka bir yana düşündüğün model gayet güzeldir... -
tv fiyatları için dedin herhade parasızlığı evet güzel bir model. -
evet tv alacak durumda değilim hocam şu an -
aynı anda bilgisayarda bağlayacaksanız benq nun hdmi çıkışlı fp222wh modeline bakabilirisin onun dışında samsung iyidir 2232,223,225,226 bw -
quote:
Orjinalden alıntı: kemuco
aynı anda bilgisayarda bağlayacaksanız benq nun hdmi çıkışlı fp222wh modeline bakabilirisin onun dışında samsung iyidir 2232,223,225,226 bw
ps3 için kesinlikle HDMI çıkışlı bir monitör düşünün derim. -
alacağın monitör 1080 çözünürlüğü de 1050'ye downscale yapabilsin. bence bu hdmi girişten daha önemli. eninde sonunda dvi-hdmi dönüştürücüler var, onlardan kullanırsın. -
DVI için elbette dönüştürücü var, ama diğer bir önemli nokta aynı anda hem PC ni hemde PS3 ü aynı monitörde kullanacaksan, aynı DVI portuna tak çıkar yapacaksan bir süre sonra can sıkacak. HDMI dan PS3 bağladığında tek bir "source" tuşu ile değiştirebileceksin. bazı küçük detaylar önemlidir.
çözünürlük ise zaten hepsinde aynı 22"lerde. -
bütün 22''ler aynı çözünürlükte olduğunu bende biliyorum. benim demek istediğim o değil. bazı monitörlere konsoldan 1080 yayını gönderdiğinde gösteremiyor. bu yüzden 720 yayınla yetinmen gerekiyor. onun için 1920x1080 çözünürlüğü 1680x1050'ye indirgeme yapabilen monitör tavsiye ettim. böylece monitörün gerçek çözünürlüğünde kullanarak en ideal görüntüyü alabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitg -- 11 Aralık 2007; 8:56:58 > -
arkadaşlar acil yardım:
dün ps3 aldım ama benim monitöre dvı girişinden bağladığımda görüntü alamadım,
hdmı&dvı kablo altın uçlu ondamı bir problem var yoksa benim lcd monitör desteklemiyor mu ps3'ü.
yada 2.el ps3 almıştım tekrar tv'ye bağlayıp ayar mı yapmam gerekiyor.
monitörüm:22"packardbell -
quote:
Orjinalden alıntı: mx44
arkadaşlar acil yardım:
dün ps3 aldım ama benim monitöre dvı girişinden bağladığımda görüntü alamadım,
hdmı&dvı kablo altın uçlu ondamı bir problem var yoksa benim lcd monitör desteklemiyor mu ps3'ü.
yada 2.el ps3 almıştım tekrar tv'ye bağlayıp ayar mı yapmam gerekiyor.
monitörüm:22"packardbell
kendimden alıntı yaptım ya ..
yok mu? bir bilen arkadaş -
lcd nin özelliklerinde HDCP varmı yoksa ps3 bağlıyamazsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X