Şimdi Ara

MONİTÖR TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 700 TL ye kadar bir oyuncu monitörü almak istiyorum. Boyut en az 23'' olmasını istiyorum. IPS panele gerek duymuyorum şahsen sağdan soldan oyun oynamayacağım için Aklımda 2 seçenek var:

Birisi RL2455HM BENQ 24'' Diğeri Asus VS248HR 24''

Farklı önerilerinizi ve düşüncelerinizi gerçekten merak ediyorum. Satın alacağım tarih 02,02,2016
    Bu ürünler dışında önereceğiniz ürünlerin + ve - lerini de yazarsanız sevinirim.
    Şimdiden çok teşekkür ederim.

NOT: İşlemci i5 4670 K Anakart msi gaming z87 g45 GPU Nvida GTX 770 Msi TF Gaming 2gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhythm13 -- 22 Ocak 2016; 18:05:41 >

• Takip, ben de Asus VS248HR modelini almayı düşünüyorum ama hakkında pek bilgi bulamadım buralarda.
  • VX248H modelini de inceledim ben fakat boyut olarak biraz daha küçük geldi Birde oyun oynamak amacıyla BENQ da daha güzel paneller yapıldıgını söylediler aynı zamanda input lag seviyesi tepkime süresine etki eden faktör de düşükmüş bu yüzden benq düşünüyorum ama kullanıcı yorumlarını da merak ediyorum.
  • Bahsettiğiniz modeli de inceledim 1 inch küçük ama kontrast oranı daha yüksek sanırım.
  • Long Live Metal Music kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada.com'da şu an itibari ile en çok satan monitör VS248HR.
    http://www.hepsiburada.com/asus-vs248hr-24-1ms-analog-dvi-hdmi-full-hd-oyuncu-led-monitor-pm-bd804445
  • Bende bir monitör arıyorumda okadar ahım şahım bişeylere bakmıyorum.Ekran 23'' den aşşağı olmasın istiyorum.Genelde nette gezinmek ve online filim izlemek için uygun bir monitör ararken Acer G236HLBbd 23" 5ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör e rastladım.Fiyat olarakta gayet uygun.Bu monitörü kullanan varmı?.Alınabilecek bir monitör mü? Bide nette bu monitörle ilgili fazla bişeylerde bulamadım piyasada tutulmadığından mı yoksa yeni bir üründe o yüzdenmi bir türlü anlam veremedim.353 TL ye fiyat oldukça uygun geldi.önerilerinizi bekliyorum. http://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/acer-g236hlbbd-23-5ms-analogdvi-full-hd-led-monitor-P92593138

• Asusun bazı modelleri köşelerinden ışık sızması yapabiliyor. Benq panel olarak daha sağlam. Ama Asusun güzel monitörleride var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.