Şimdi Ara

Monitor Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar monitorden pek anlamam hatta hic anlamam . Genellikle oyun icin olucak kullanacagim monitor suan vga girisli max cozunurluk 1600x900 zannedersem 19inc olan fujitsunun led panel bir monitorunu kullaniyorum.

Aslinda ekran karti destekliyor hemde gelecege yonelik olur diye g-sync bir monitor istiyorum ama fiyatlar bayagi ucuk.

Benim suanki monitorun cervevelerden gina geldi soyle cervesi cok ince birsey istiyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-vc239h-full-hd-hdmi-ips-monitor.html

Genellikle oyun oynanacak monitorde ve duyduguma gore ips led ekranlar pek iyi degilmis tepkime suresi lag vs acisindan ama almiskende soyle dizayni sekli guzel cercevesiz denecek kadar ince cerveceli bir monitor almak istiyorum.

Fiyat olarakta max 600-800 arasi verebilirim.

Yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 1 Şubat 2016; 0:53:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi oyunlar oynanacak acaba?
    Çok profesyonel bir oyuncu değilseniz yeni nesil IPS bir ürün işinizi görür.
    linkini verdiğiniz VC239H iyi ve yeni bir monitördür.
  • erkange E kullanıcısına yanıt
    Hocam evet baya guzel monitorde ghosting oluyor diyorlar bide input lag olayi var.

Ne yapsam gsyncli monitorlerin yayginlasip ucuzlamasini mi beklesem?

Oyun olarak mmorpg bide fps oyunlari oynuyorum genel olarak ne yeni oyun cikarsa oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 2 Şubat 2016; 0:29:57 >
  • Hocam baska bir sorum daha var 23-24" monitor yerine 27" monitor tercih etsem 1920x1080 icin pixeller cok mu goze batar? Yaklasik monitorle aramda 30cm falan var 27" alirsam oyunlarda vs ekranin bir ucundan bir ucundaki birseyden diger ucundaki birseye bakarken bu oynadigim oyunu eskisine gore kotu etkilermi veya alismakla alakli bir durummu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 2 Şubat 2016; 5:05:44 >
  • çok yakından bakacaksanız 23-24 idealdir bence. Eğer film seyretmeyi ya da konsol bağlamayı düşünüyorsanız 27 almak mantıklı olur.
  • erkange E kullanıcısına yanıt
    Hocam bende dediginiz gibi dusunuyorum ama goz bi vakitten sonra alisirsa diyorsaniz oyun vs oynarken direk 27" almayi mantikli buluyorum hem film izlerken yarin oburgun konsol olursa baglamak icin falan da iyi olur dusuncesindeyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.