Gençler yakın zamanda güzel bir sistem toplamıştım. GTX970 ekran kartım var ama monitörüm 20 inç, yani 900p monitör olduğundan tam performansı göremedim henüz. Yeni monitör için para biriktiriyorum bir süredir ve 800-900 TL bir bütçem oldu. Bu konulardan iyi anlamadığım için size güveniyorum. Sanırım online fpsleri oynayanlar için belli şeyler fark edebiliyormuş, CS:GO oynuyorum ben düzenli olarak belirteyim gerekiyorsa. Bir de uzun zamandır monitöre PS3 bağlayarak odamda doyasıya oynayabilmek gibi hayallerim var :D Yani HDMI girişli monitörler varsa piyasada ek özellik olarak HDMI girişinin olmasını da isterim. Çok hayati bir şey değil ama. Yardımlarınızı bekliyorum
Alp YıldızA
kullanıcısına yanıt
kaç inch monitör baktığını bilmiyorum ama 20" kullandığına göre daha büyük bi cihaz istediğini varsayarak 21.5 veya 23" (ki benim tercihim 23" ten yana olur) monitörlerde fiyat performans olarak çok güzel seçenekler var. Arkadaşıma sistemin yanına monitör almak için araştırma yaptık baya bi çeşit var. profesyonel seriler biraz pahalı. Mat ekran, 1 ms, oyunda oynayacaksın; göz yorulmasınıda düşünürsek (gözü yormayan mavi ışık teknolojojisi) şu ürüne bi bak derim. görüntü kalitesi kesinlikle tatminkar
arkadaşın önerdiği monitör gayet güzel bir model. belirttiği özellikler iyi ki düzenli csgo oynuyorsun mavi ışık teknolojisi önemli gözü bozmayalım :) alternatif aşağıdaki modelede bakabilirsin.
Ancak anlamadığım için bi sormadan hareket etmeyeyim dedim. 23 inç ve civarı tercihim olur. 27 inç de olabilir ama bütçemi zorlamam gerekecek önerdiğiniz monitör için. Bu monitörlerin aralarındaki temel farklar nedir? Mesela 23 inç olan monitör neden 23.6 inç olan monitörden daha pahalı?
Alp YıldızA
kullanıcısına yanıt
Hocam CS:GO oynuyorsan muhakkak 144 Hz al. 60 Hz ile arasındaki fark gece ile gündüz gibi. BenQ xl2411z piyasada çok tutulan, sevilen f/p ürünüdür.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme