Bildirim
Monitör tavsiyesi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Vx239h kullanıyorum ben kesinlikle öneriirm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortuuus -- 14 Mart 2016; 14:31:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
VX229 ile çok farkı var mı ?quote:
Orijinalden alıntı: Mortuuus
Vx239h kullanıyorum ben kesinlikle öneriirm -
Ekran boyutu farkı var sadece diye biliyorum bi araştır istersen
Belirttiğin model güzel bir ürün IPS panel 2 HDMI/MHL düşük mavi ışık teknolojisi ile gözü yormayan sağlam bir panele sahip.
Diğer arkadaşın belirttiği modelde aynı özelliklere sahip VX serisi sadece boyut farkı var. -
son olarak bunda karar kıldım acaba bunun hakkında görüşünüz nedir 2 ms olması ve 24 inch olması dikkatimi çekti. Samsungun S24D300HS bu monitör hakkında fikrin nedir fps oynayan bir oyuncuyum ve 2 ms büyük avantaj diyorlar -
BenQ GL2460 a bak istersen fiyat performans ürünü -
N11 de BenQ RL2240HE Gaming Monitor 1ms+hdmi
516 TL kargo bedava
400/77 tl Cek ile 439 TL ye düştü.
25 TL para puan ile 414 TL ye geldi..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
aynen çok güzel monitör -
peki sizce 24 inch mi 21,5 mu suan alabileceğim bir yerde bu iki monitör mevcut kolaylık sağlanacağı için bu iki model arasındayım ikisi arasında hangisini önerirsiniz teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: reisssssquote:
aynen çok güzel monitör
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: kurosakibrk
peki sizce 24 inch mi 21,5 mu suan alabileceğim bir yerde bu iki monitör mevcut kolaylık sağlanacağı için bu iki model arasındayım ikisi arasında hangisini önerirsiniz teşekkürler
Şu an kaç inç monitör kullanıyorsun? Bence 23"'in altı alma. -
Suan monitorum siradan kare bir monitor daha once led 15.6 notebook ekraniydi
Güzel monitör oyun ağırlıklı olarak kullanacam diyorsan baktığın VX serisi asus ürününün 1ms olan modelleri mevcut VX228H aşağıdaki linkten inceleyebilirsin boyut seçenekleride mevcut.
http://www.hepsiburada.com/asus-vx228h-21-5-1ms-analog-2xhdmi-full-hd-led-monitor-p-BD802709
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cho35 -- 15 Mart 2016; 23:04:31 > -
herkese cevapları için teşekkürler arkadaşlar kararımı asus vs247hr de kıldım sebebi ise olurundan %50 daha ucuza olmasıydı. Tekrardan herkese teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: cho35
Güzel monitör oyun ağırlıklı olarak kullanacam diyorsan baktığın VX serisi asus ürününün 1ms olan modelleri mevcut VX228H aşağıdaki linkten inceleyebilirsin boyut seçenekleride mevcut.
http://www.hepsiburada.com/asus-vx228h-21-5-1ms-analog-2xhdmi-full-hd-led-monitor-p-BD802709
-
Arkadaşlar merhaba, bazen oyun oynuyorum, bazen film seyrediyorum ama boyutu çok önemli değil, hdmı çıkışı olmayan "Philips 226V4LAB/01 21.5" 5ms Led Monitör" model aşağıdaki monitörü alıyım mı yoksa arkadaşın yaptığı gibi 150 TL fazla verip "ASUS 23.6" VS247HR 2ms Full HD HDMI Gaming Monitör" model bir monitör mü alayım???quote:
Orijinalden alıntı: kurosakibrk
herkese cevapları için teşekkürler arkadaşlar kararımı asus vs247hr de kıldım sebebi ise olurundan %50 daha ucuza olmasıydı. Tekrardan herkese teşekkürler
Alıntıları Göster
http://www.webdenal.com/philips-226v4lab-01_741539.html?ref=akakce&v=0.77.9
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-236-vs247hr-2ms-full-hd-hdmi-gaming-monitor.html#genel-bakis
-
vx229h de alabilirsin ilk belirttiğim monitör ben oyun ağırlıklı aldığım için bu modeli tercih ettim film dizi olaylarında ips öne çıkar bence tavsiyem o olur onlarında 23,6 inch versiyonunu öneririm bütçen varsa. Bahsettiğim tüm monitörleri denedim dün akşam ve hepside çok iyiydi. -
Peki bu monitörlerda dahili hoparlör olduğu için harici bir hoparlör olmadan kullanabilir miyiz? -
Tabii kullanırsın tek şartı hdmi ile bağlaman. -
Hocam teşekkür ederim, ips monitör aynı televizyon gibi büyük onun için almayacağım, yalnız asus'un dışında da oyun mönitörleri var zannedersem asusu tavsiye ediyorsunuz değil mi???
http://www.vatanbilgisayar.com/lg-23-6-24m47vq-2ms-full-hd-gaming-monitor.html -
benim öneri için yazdığım ips 21.5 inch çokta büyük değil ve görüş açısı avantajı sunuyor bizzat kendim denedim aldığım monitörden biraz daha iyi kalitesi var öyle çok sıkı fps oyuncusu değilseniz ips ekran almanızı tavsiye ederim. Son attığınız monitörde gayet iyi
Benzer içerikler
- 4k monitör tavsiyesi
- monitör inç öğrenme
- adaptive sync nedir
- ps5 için monitör
- no video input hatası
- oled yanığı
- 750 hz monitor
- 1000 hz monitör
- va panel nedir
- monitör önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X