Şimdi Ara

Monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 600 tl bütçem var monitör için ve şu modeli almak istiyorum tavsiye edermisiniz ips ve 2 hdmi işime çok yarıyacak film ve konsolum için ASUS VX229h

• Vx239h kullanıyorum ben kesinlikle öneriirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortuuus -- 14 Mart 2016; 14:31:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Vx239h kullanıyorum ben kesinlikle öneriirm
    VX229 ile çok farkı var mı ?
  • kurosakibrk kullanıcısına yanıt
    Ekran boyutu farkı var sadece diye biliyorum bi araştır istersen

Belirttiğin model güzel bir ürün IPS panel 2 HDMI/MHL düşük mavi ışık teknolojisi ile gözü yormayan sağlam bir panele sahip.
    Diğer arkadaşın belirttiği modelde aynı özelliklere sahip VX serisi sadece boyut farkı var.
  • cho35 C kullanıcısına yanıt
    son olarak bunda karar kıldım acaba bunun hakkında görüşünüz nedir 2 ms olması ve 24 inch olması dikkatimi çekti. Samsungun S24D300HS bu monitör hakkında fikrin nedir fps oynayan bir oyuncuyum ve 2 ms büyük avantaj diyorlar
    BenQ GL2460 a bak istersen fiyat performans ürünü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör önerisi
    6 ay önce açıldı
    Monitör Tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Monitör önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • N11 de BenQ RL2240HE Gaming Monitor 1ms+hdmi
    516 TL kargo bedava
    400/77 tl Cek ile 439 TL ye düştü.
    25 TL para puan ile 414 TL ye geldi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aynen çok güzel monitör
  • quote:

Orijinalden alıntı: reisssss

quote:

aynen çok güzel monitör

Alıntıları Göster
    peki sizce 24 inch mi 21,5 mu suan alabileceğim bir yerde bu iki monitör mevcut kolaylık sağlanacağı için bu iki model arasındayım ikisi arasında hangisini önerirsiniz teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurosakibrk

peki sizce 24 inch mi 21,5 mu suan alabileceğim bir yerde bu iki monitör mevcut kolaylık sağlanacağı için bu iki model arasındayım ikisi arasında hangisini önerirsiniz teşekkürler

Şu an kaç inç monitör kullanıyorsun? Bence 23"'in altı alma.
  • Suan monitorum siradan kare bir monitor daha once led 15.6 notebook ekraniydi

Güzel monitör oyun ağırlıklı olarak kullanacam diyorsan baktığın VX serisi asus ürününün 1ms olan modelleri mevcut VX228H aşağıdaki linkten inceleyebilirsin boyut seçenekleride mevcut.

http://www.hepsiburada.com/asus-vx228h-21-5-1ms-analog-2xhdmi-full-hd-led-monitor-p-BD802709

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cho35 -- 15 Mart 2016; 23:04:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cho35

Güzel monitör oyun ağırlıklı olarak kullanacam diyorsan baktığın VX serisi asus ürününün 1ms olan modelleri mevcut VX228H aşağıdaki linkten inceleyebilirsin boyut seçenekleride mevcut.

http://www.hepsiburada.com/asus-vx228h-21-5-1ms-analog-2xhdmi-full-hd-led-monitor-p-BD802709
    herkese cevapları için teşekkürler arkadaşlar kararımı asus vs247hr de kıldım sebebi ise olurundan %50 daha ucuza olmasıydı. Tekrardan herkese teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: kurosakibrk

herkese cevapları için teşekkürler arkadaşlar kararımı asus vs247hr de kıldım sebebi ise olurundan %50 daha ucuza olmasıydı. Tekrardan herkese teşekkürler

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba, bazen oyun oynuyorum, bazen film seyrediyorum ama boyutu çok önemli değil, hdmı çıkışı olmayan "Philips 226V4LAB/01 21.5" 5ms Led Monitör" model aşağıdaki monitörü alıyım mı yoksa arkadaşın yaptığı gibi 150 TL fazla verip "ASUS 23.6" VS247HR 2ms Full HD HDMI Gaming Monitör" model bir monitör mü alayım???

http://www.webdenal.com/philips-226v4lab-01_741539.html?ref=akakce&v=0.77.9
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-236-vs247hr-2ms-full-hd-hdmi-gaming-monitor.html#genel-bakis

• vx229h de alabilirsin ilk belirttiğim monitör ben oyun ağırlıklı aldığım için bu modeli tercih ettim film dizi olaylarında ips öne çıkar bence tavsiyem o olur onlarında 23,6 inch versiyonunu öneririm bütçen varsa. Bahsettiğim tüm monitörleri denedim dün akşam ve hepside çok iyiydi.
    Peki bu monitörlerda dahili hoparlör olduğu için harici bir hoparlör olmadan kullanabilir miyiz?
  • Tabii kullanırsın tek şartı hdmi ile bağlaman.
    Hocam teşekkür ederim, ips monitör aynı televizyon gibi büyük onun için almayacağım, yalnız asus'un dışında da oyun mönitörleri var zannedersem asusu tavsiye ediyorsunuz değil mi???

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-23-6-24m47vq-2ms-full-hd-gaming-monitor.html
  • benim öneri için yazdığım ips 21.5 inch çokta büyük değil ve görüş açısı avantajı sunuyor bizzat kendim denedim aldığım monitörden biraz daha iyi kalitesi var öyle çok sıkı fps oyuncusu değilseniz ips ekran almanızı tavsiye ederim. Son attığınız monitörde gayet iyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.