Bildirim
Monitör tavsiyesi...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Tavsiye için teşekkürler . Değiştirmişken biraz daha üst seviyequote:
Orijinalden alıntı: HuseyinCanKirik
http://www.vatanbilgisayar.com/benq-24-xl2411-zowie-1ms-144hz-full-hd-gaming-led-monitor.html?OM.zn=Marka%20Top%20Seller-w19&OM.zpc=XL2411
Birşeyler almak istiyorum. Bahsettiğiniz monitör hemen hemen aynı dönemin 6bit TN monitörü. Bu arada bütçe 4 bin tl civarı.
1) Aoc AGON AG241QG 23.8
2) Samsung 27” LC27HG70
Bu ikisi aklıma yatıyor gibi ... ne dersiniz ?
-
Aoc'tan yana tercihimi kullanırım. -
Bütçen 4bin TL civarındaysa neden 144hz ile yetiniyorsun ki? 240Hz al.
Oyun performansı için kovalıyorsan 24 inç için BenQ ZOWIE XL2546 al derim. -
Görüntü kalitesi güzel bir monitör arıyorum ( renk , kontrast vb ) O yüzden TN panel alma konusunda kararsızım .quote:
Orijinalden alıntı: allmightymihawk
Bütçen 4bin TL civarındaysa neden 144hz ile yetiniyorsun ki? 240Hz al.
Oyun performansı için kovalıyorsan 24 inç için BenQ ZOWIE XL2546 al derim.
Şu an kullandığım kart Gtx 1070 dolayısı ile 240 hz pek işime yaramaz sanırım.. -
TN'in oyun tepki performansı ve VA'nın renk kontrast performansını aynı anda istiyorsan, onu ben de çok istiyorum keşke olsa :( ama bildiğim kadarı ile yok öyle bir model. Zowie'nin avantajı VA panel kadar şahane olmasa da görüntü/renk vb. özellikler monitörün kendine has özellikleri ile kişiselleştirilebiliyor.
Eğer ciddi anlamda oyun oynuyorsa TN panel almak zorundasın. 4ms ve 1ms arasında çok büyük fark var çünkü rekabetçi oynuyorsan, MOBA ya da FPS farketmez. Ha ben casual oynuyorum, görüntü kalitesine daha çok önem veriyorum dersen, film izlicem manyak gibi, arada oyun oynicam öyle diyorsan TN'e hiç bulaşma abi tabi.
Tam spesifikasyonlar nedir anlamadığım için model öneremiyorum ama eğer görüntü kalitesi istiyorsan zaten ZowieXL serisine değil EW serisine bakman lazım, onlar VA panel kullanıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X