Şimdi Ara

Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 27" 1080p bir monitör almak istiyorum. Şu iki monitörden hangisi daha iyidir? Veya başka önereceğiniz bir model var mı?

1-
    akakce.com
    Samsung LS27F350FHMXUF 27" 4ms Full HD Freesync Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-ls27f350fhmxuf-27-4ms-full-hd-freesync-fiyati,6795984.html

2-
    akakce.com
    LG 27MK600M 27" 5ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-27mk600m-27-5ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,360726355.html

Ekran kartı olarak 1660 super satın aldım. Bütçeyi arttırıp 1440p bir model mi alma mı önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khad -- 1 Mayıs 2020; 18:0:51 >

• Güncel
  • Bu konuda çok iyi bilgi sahibi olmamama rağmen 60 hz ve 5 ms monitörlerin devrinin bittiğini söylemeliyim. Şu an alacağın monitör en azından 144 hz ve 1 ms olmalı.
  • Neden böyle düşünüyorsunuz? Ben de çok bilgi sahibi olmadığım için soruyorum.

FPS oyunlar oynamak gibi bir düşüncem yok. Oynarsam da 144 hz akıcılığı olmaması beni üzmez. Sırf masaüstünde bir iki animasyon daha akıcı geçecek diye 144 hz bir monitöre 1000 tl fazla vermeye gerek var mı?
  • 24 inç 144hz giriş modelleri 1300 civarlarında. Onlara bakabilirsin. Ama tabi illa para vermeyeyim diyorsan o senin bileceğin iş. Ama gerçekten fark ediyor. Oyun oynamasan bile. Bir de bir mönitörü çok uzun süre kullanıyorsun. Bir kere alacaksın. İyisinden al derim.
  • bana sadece film dizi için lazım 24 inç ve 144 1ms giriş modeli ne önerirsiniz..
  • reko kullanıcısına yanıt
    Merak ettiğim için soruyorum sadece film dizi içinse neden 144hz bir monitör almak istiyorsunuz? Bildiğim kadarıyla filmler 24 fps oluyor. Youtube maksimum 60 fps video sunuyor. Bu tür içerikler için 144 hz monitör almaya gerek var mı? Keşke bir bilen çıksa da aydınlatsa bizleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khad

Merak ettiğim için soruyorum sadece film dizi içinse neden 144hz bir monitör almak istiyorsunuz? Bildiğim kadarıyla filmler 24 fps oluyor. Youtube maksimum 60 fps video sunuyor. Bu tür içerikler için 144 hz monitör almaya gerek var mı? Keşke bir bilen çıksa da aydınlatsa bizleri.
    açıkcası bana yeter ama sana tuaf gelebilir yegenım bize geldiginde oyun oynuyor bendeki eski monıtorden bunu çok iyi anlıyorum çok kötüydü..olmuşken 500-100 fazla verebilirim..sıkıntı yok..24 inc 144 mhz 1 ms ve sıkıntı yapmayacak monıtor araıyorum..halen bulamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 3 Mayıs 2020; 15:43:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.