Şimdi Ara

Mönitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• http://www.vatanbilgisayar.com/lg-w2286l-pf-22-w2286l-pf-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=41448

Belki bütçenizi asar ama çok iyi monitordur. Aklınızda bulundun teknosa genelde vatan ve gold dan pahalı satiyor
  • herhangi bir bütçe belirtirseniz size uygun bir model önerebiliriz.
  • vallaha en fazla 350 tl ye çıkabilirim
  • O 350 TL üzerine 16TL ekleyebiliyorsan altta yer alan modeli önerebilirim. Normalde fiyatı 485 ile 531 TL arasında dır. Ama kampanya ile 366,79 TL geliyor.

http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-e2250v-pn-22-5ms-analogdvihdmi-wide-screen-led-lcd-monitor/ProductDetails.aspx?productId=bd54573&categoryId=3002879
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

O 350 TL üzerine 16TL ekleyebiliyorsan altta yer alan modeli önerebilirim. Normalde fiyatı 485 ile 531 TL arasında dır. Ama kampanya ile 366,79 TL geliyor.

http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-e2250v-pn-22-5ms-analogdvihdmi-wide-screen-led-lcd-monitor/ProductDetails.aspx?productId=bd54573&categoryId=3002879

kardeş monütör iyimiş ben peşin alcağım ama havele ile alışveriş yapan varmı bu siteden acaba peşin yatıracamda.

• evet ben de bakındım da en iyi arkadaşın önerdiği f/p açısından. vatan stoğunda bişey kalmamış zaten bimeks de pahalı şu anda o monitör iyi
  • sizce şu monitör nasıl Acer marka

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_36083_ACER_S232HLABID__23inc__1920x1080__2ms__HDMI__Siyah_LED_Monitor.html

burada daha uygun fiyata gitigidiyora nazaran
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonVito58

sizce şu monitör nasıl Acer marka

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_36083_ACER_S232HLABID__23inc__1920x1080__2ms__HDMI__Siyah_LED_Monitor.html

bunu almayın sakın aynısı var arkadaşımda hd ya da blu ray film de cidden çok kötü performansı var. ayrıca full detay açınca oyunları saçmalıyor önermem. yukardaki LG gayet iyi aklınızda soru işareti kalmasın, dünyanın en iyi panel üreticilerindendir o firma pişman olacağınızı düşünmüyorum. bunları her gün görüyorum oem' deyim ben vatan bilgisayar' da. imzamdaki monitörü önerirdim ama artık bulunması çok zor LG iyi hem led hem hdmi da var üstüne full hd daha ne olsun

zaten o monitörü o fiyata almazsanız bir daha aynı rakama onu da ekleyeyim fiyat şu an çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 25 Ocak 2011; 21:25:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

sizce şu monitör nasıl Acer marka

bunu almayın sakın aynısı var arkadaşımda hd ya da blu ray film de cidden çok kötü performansı var. ayrıca full detay açınca oyunları saçmalıyor önermem. yukardaki LG gayet iyi aklınızda soru işareti kalmasın, dünyanın en iyi panel üreticilerindendir o firma pişman olacağınızı düşünmüyorum. bunları her gün görüyorum oem' deyim ben vatan bilgisayar' da. imzamdaki monitörü önerirdim ama artık bulunması çok zor LG iyi hem led hem hdmi da var üstüne full hd daha ne olsun

zaten o monitörü o fiyata almazsanız bir daha aynı rakama onu da ekleyeyim fiyat şu an çok iyi.

bu monitör hakkında sadece senden kötü bir yorum duydum harbiden çokmu kötü ya sipariş vermiştim iptalmi edeyim fiyatıda uygun diye verdim ama...

• quote:

bu monitör hakkında sadece senden kötü bir yorum duydum harbiden çokmu kötü ya sipariş vermiştim iptalmi edeyim fiyatıda uygun diye verdim ama...

herkesin göz zevki farklı bana iyi gelmeyen size iyi gelebilir bilemiyorum. full hd ya da bluray film çok fazla izlemiyorsanız sorun olacağını düşünmüyorum hayırlısı olsun
    neden ikisi arasında kalınca acer tercih etiniz peki onu da merak etim hangi özelliği onu seçmeniz için yardımcı oldu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 25 Ocak 2011; 23:26:22 >
  • quote:

quote:

herkesin göz zevki farklı bana iyi gelmeyen size iyi gelebilir bilemiyorum. full hd ya da bluray film çok fazla izlemiyorsanız sorun olacağını düşünmüyorum hayırlısı olsun
    neden ikisi arasında kalınca acer tercih etiniz peki onu da merak etim hangi özelliği onu seçmeniz için yardımcı oldu ?

23'' olması

2 ms olması ama orjinal 2ms değilmiş okadar önemli deği aslında ms olayı

birde 12 000 000:1 olması biraz cazip geldi

diğer 23'' monitörlere göre fiyatı çok uygun gerçekten birde Acer kullanan çok tanıdığım var benim eski monitörde Acer memnunum
    tabi bilemem bir markanın her modeli de iyi çıkmıyor, ister istemez tökezliyorlar ama yorumları bayağı bir inceledim kötü yorum yapan pek olmamamış bende siparişi verdim gitti gerisi hayırlısı zaten hd filim izlemem pek ama oyunlarda iyi olduğunu duyduğum için aldım benim için oyun önemli seninde ilgin için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonVito58 -- 26 Ocak 2011; 0:23:25 >

• quote:

quote:

quote:

23'' olması

2 ms olması ama orjinal 2ms değilmiş okadar önemli deği aslında ms olayı

birde 12 000 000:1 olması biraz cazip geldi

diğer 23'' monitörlere göre fiyatı çok uygun gerçekten birde Acer kullanan çok tanıdığım var benim eski monitörde Acer memnunum
    tabi bilemem bir markanın her modeli de iyi çıkmıyor, ister istemez tökezliyorlar ama yorumları bayağı bir inceledim kötü yorum yapan pek olmamamış bende siparişi verdim gitti gerisi hayırlısı zaten hd filim izlemem pek ama oyunlarda iyi olduğunu duyduğum için aldım benim için oyun önemli seninde ilgin için teşekkür ederim.

ne demek hayırlısı olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.