Şimdi Ara

Monitör tavsiyesi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, konuda birçok yere baktım kafam çok karıştı, genelde oyun oynayıp film izliyorum, cabal, crysis vs. birçok kişi panellerden bahsetmiş ölü piksel ghosting filan biri güzel derken biri kötü demiş, sonra tam buldum derken bi konu çıktı allaaah bilmem kaç tane monitör tavsiyesi var fakat başka konularda kötülemişler, şimdi çok uzattım pardon,

500 lira civarında öyle oyun film v.s ghosting filan olmadan oynatacak, dvı girişi olan, 23" belki kaliteli 21,5" belki daha büyük bir monitör arıyorum, bana yardımcı olabilirmisiniz, şimdiden teşekkürler.

http://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-vx2460h-led-236-vx2460h-led-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=62904

Bu monitörü sipariş verdim, elime ulaştığında kutu açımı input lag testi diğer testleri video oynatım oyun oynatım v.s içeren yeni bir konu açıcam, umarım alacaklara yardımım dokunur, gerçekten çok araştırdım kafa karışıklığı nedir anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan8520 -- 2 Şubat 2013; 16:56:30 >

• bu monitör de çok ilgimi çekti yukarıdaki monitörden aşağı bir yanı varmıdır ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/samsung-s23b550v-23-s23b550v-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=60221
  • sanırımhttp://www.vatanbilgisayar.com/monitor/aoc-i2352vh-23-i2352vh-genis-ekran-led-ips-monitor/productdetails.aspx?I_ID=59294
    monitörü bütün girişlere sahip olduğu için ve tn panelden daha net ve akıcı görüntü verdiği için almayı düşünüyorum kutu içeriğine hdmi kablosu da dahilmiş, kullanan var mı bu ürünü ?
  • BenQ VW2424H monitör aldım güzel monitör renk olarak ama benim aldığım monitör 6 ms olarak çıktı 2012 den sonra ki üretimleri 4ms tepkime süresine sahip ve 8 bit gerçek panel'e sahip yani daha canlı renkler. :) tavsiye ederim.. 6ms olayı kafanıza pek takılmazsa
  • teşekkür ederim tavsiyen için ama 6ms olayı takılır yani kendimi biliyorum sonra ağlarım bile bunun için :D aoc I2352VH şimdilik düşündüğüm monitör ama tavsiyelere tabiki açığım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUZz

6 ms dert edilecek bir değer değil ama sen bilirsin tabiki.

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/viewsonic-vx2460h-led-236-vx2460h-led-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=62904

o monitör ips panel mi ? çünkü aoc I2352VH düşünmemin sebebi ips olmasıydı, diğerlerine göre daha net ve canlı renk verdiği için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Monitör Tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • IPS panel görüntü kalitesi ve izleme açısı olarak çok iyi olsa da oyunlarda tepki süresi bakımından memnun kalmazsın. Önerdiğim model IPS değil, 2ms tepki süresine sahip.
  • quote:

IPS panel görüntü kalitesi ve izleme açısı olarak çok iyi olsa da oyunlarda tepki süresi bakımından memnun kalmazsın. Önerdiğim model IPS değil, 2ms tepki süresine sahip.

crt monitörden daha kaliteli görüntü verir ama değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan8520

quote:

IPS panel görüntü kalitesi ve izleme açısı olarak çok iyi olsa da oyunlarda tepki süresi bakımından memnun kalmazsın. Önerdiğim model IPS değil, 2ms tepki süresine sahip.

ee yani :))

bugün gittim monitörü iade ettim şimdi eski monitörümü bağladım ve aradaki renk ve kalite farkı tarif edilemez... :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soin

quote:

quote:

ee yani :))

bugün gittim monitörü iade ettim şimdi eski monitörümü bağladım ve aradaki renk ve kalite farkı tarif edilemez... :))

bi konuda crtler daha iyi filan diye bişey gördüm sanırım ondan öyle düşünmüşüm :D yani bidahaki haftasonu vatanda %25 indirimi bekliyorum o zaman alıcam aoc I2352VH, yada viewsonic VX2460H çok gözüme ilişti karar veremiyorum maalesef :D

• BenQ VW2424H modeline kesinlikle bak derim eski monitörü bağlayınca değerini daha fazla anladım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soin

BenQ VW2424H modeline kesinlikle bak derim eski monitörü bağlayınca değerini daha fazla anladım :D

8 senelik crtciyim ilk monitörü taktığımda hayal kırıklığı olmaz dimi :D
  • yanlız bulunduğum yerdeki vatanda stokta gözükmüyor :\ ayrıca biraz tuzluya kaçmış, böyle 450 filan sınır :D
  • quote:

Merhaba, konuda birçok yere baktım kafam çok karıştı, genelde oyun oynayıp film izliyorum, cabal, crysis vs. birçok kişi panellerden bahsetmiş ölü piksel ghosting filan biri güzel derken biri kötü demiş, sonra tam buldum derken bi konu çıktı allaaah bilmem kaç tane monitör tavsiyesi var fakat başka konularda kötülemişler, şimdi çok uzattım pardon,

500 lira civarında öyle oyun film v.s ghosting filan olmadan oynatacak, dvı girişi olan, 23" belki kaliteli 21,5" belki daha büyük bir monitör arıyorum, bana yardımcı olabilirmisiniz, şimdiden teşekkürler.

Şu anda aklımda olan monitör şu,
    http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/asus-ml238h-23-ml238h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=51743

2ms tekpi süresi var, 20milyon da 1 yüksek kontrast oranı v.s, bu monitörü kullananlar varsa tavsiye edermisiniz ?

Çok kısa olarak.Düşenmeden alın.

SAMSUNG 23'' S23B550V

http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/samsung-s23b550v-23-s23b550v-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=60221

Bugün aldım.Baya araştırmalarımdan ve buradaki arkadaşların yorumlarından sonra.Fiyatına göre mükemmel bir ürün.Allah'a şükür ne ölü pixel, ne de ghosting' den eser yok.

Konstrat vs. şeyler önemli tabiki ama siz kafanıza fazla takmayın.Genel olarak MS, ghosting ve input lag sürelerini önemseyin.Bu üründe 3'üde sorunsuz.

Konstrat oranını belki göremeyebilirsiniz.Onuda söyleyeyim. 5.000.000/1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 27 Ocak 2013; 0:25:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

SAMSUNG 23'' S23B550V

http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/samsung-s23b550v-23-s23b550v-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=60221

Bugün aldım.Baya araştırmalarımdan ve buradaki arkadaşların yorumlarından sonra.Fiyatına göre mükemmel bir ürün.Allah'a şükür ne ölü pixel, ne de ghosting' den eser yok.

Konstrat vs. şeyler önemli tabiki ama siz kafanıza fazla takmayın.Genel olarak MS, ghosting ve input lag sürelerini önemseyin.Bu üründe 3'üde sorunsuz.

Çok teşekkür ederim yorumun için, bidahaki hafta sonuna kadar önerdiğin monitörü inceliycem gerçekten ghosting filan yoksa zaten en önemli olayı aşıyor bencede, peki paneli ips panel mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

SAMSUNG 23'' S23B550V

Çok teşekkür ederim yorumun için, bidahaki hafta sonuna kadar önerdiğin monitörü inceliycem gerçekten ghosting filan yoksa zaten en önemli olayı aşıyor bencede, peki paneli ips panel mi ?

Panel TN.Ama şunu söyleyebilirim; görüş açısı IPS' lere yakın.Bunu incelediğinizde de göreceksiniz zaten.Mesela ben güneş alan odada oturuyorum ve bugün hiçbir sıkıntı görmedim.Daha yeni yeni alışıyorum zaten monitöre. Parlaklığından gözlerimi alamıyorum diyebilirim. Belkide aylardan sonra CRT' den geçince bana böyle olmuşta olabilir.Ama monitör gerçekten parasının hakkını veriyor.Ghosting olayı içinde bir örnek verebilirim; PES 2013 attık mesala kardeşimle hiçbir sıkıntı göremedim.Ghostingden eser yoktu.Önceden salonda LED TV' ye bağlardım pcyi ordada oynamanın tadı bir başka olurdu.Ama bu monitörün standartlarına göre bizim LG LED TV' den aşağı kalır yanı yok.Bende şu an ekran kartı bile INTEL HD 4000 var.Onla bile böyleyse.Yazın ekran kartınıda tamamladığımda oyunlardaki kalitesini düşünemiyorum bile.

Bu kadar ballandıra ballandıra anlattım ama, abes kaçmasın. İlk izlenimler böyle oluyor genellikle.

Sorularınız olursa seve seve cevaplayabilirim.Teşekkürler.

• http://www.cimri.com/samsung-syncmaster-t220hd-22-full-hd-genis-ekran-monitor bu monitorede bakmanı isterim ben kullanıyorum hem tv hem monitor olarak
  • çok sağolun samsung VX2460H da kararlandım ama eski pcyi komple yolladım, hoparlörler sorunlu diyorlar doğrumu ?
  • Viewsonic diyecektin sanırım :) CRT'den sonra inan gözlerin bayram edecek, çok memnun kalırsın. Hoparlörü neden sorunlu olsun?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.