Şimdi Ara

MONİTÖR TİTREMELERİ !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • RICHY kardeş bence senin monitorun dikey osilator katında problem olabilir...sen bence monitorü servisine bir baktır....
  • Tv kartını slotundan çıkarıp bir daha denemenizi tavsiye ederim.Benim başıma geldi fly 98 monitorü tirtir titretiyordu.Hatta monitorüm kıpır kıpır diye topic açmıştım.Kartı çıkardım sorun halloldu.
  • Dalganmalar falan da oluyordu.
  • valla benim sorun tv kartındanmı tam çözemedim. ama her an titremiyor ara ara. bu arada şebeke gerilimini filtreleyen UPS ler nerde satılır ve ne kadardır??
  • ben de her zaman titriyordu.ups için büyük bilgisayarcıların sitelerine bakarsaqn bulursun.
  • Genel bişey yazayım Yüksek çözünürlüğü monitörünüz desteklemiyorsa onu tazlama oranı yüksek tutucam diye uğraşmayın.Çoğunuz biliyorsunuz da hatırlatayım dedim. Bazı titremeleri fark edemezsiniz ama göz ağrısı,baş ağrısı bu sebepten olur.Kardeş senen monitörün herhalde eskimiş "Ben ölüyorum, beni boğz manzaralı bir mezara gömün!" diye yalvarıyo :)
  • icaktan banamı diyosun ?? bana diyosan daha yeni aldım 1 hafta oldu bu kadar çabuk ölmez heralde :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.