selamlar.sorunum aslında 2 hafta once basladi.monitorun rengi gidiordu ve telefon calinca ki gibi titriyordu.ondan sonra ekran gitmeye basladı.neyse sorunu ablamın monitorunu alarak hallettim.ancak bu sabah acmaya calistiimda ve bilgisayar ne monitor aciliyordu.kasadan trik diye bi ses(cd-romdan geliordu devre disi biraktim) ve sanırsam bi yanık kokusu geliordu.kasayı actim 2 fanda duzgun calisiyordu ve farkedilecek kadar ısı yaymıorlardi ama bi koku geliodu.monitor ise cok nadir aciliodu acildiinda ise windows loading yazısına kadar gelip res atior.ne guvenli kip ne baska biseye girebiliyorum ne yapacaım?2 monitordede giremiyorum bilgisayara p4 3.06 mhz gf4 mx400 windows xp home
galiba sorunun kullandığın prizde temassızlık yapıyosa kısa dewre yaptırabilir
yo makina calisior kasanın icindeki seyler calisior ancak monitor acilmior ve monitor acilmadii icin bip sesi de gelmio.acildii zamanda res atio kendine
power kabloları yanmıştır anakart çalışıyormu? ekran kartı yanmıştır çıkışlar yanmıştır. biri yanmıştır herşey olabilir ama kasadan
power supply yanmıştır muhtemelen
power supply yanarsa bilgisayar açılmaz açılıyormuş kabloları yanmıştır banada olmuştu poweri yeniledim güçlü bi powerla şimdi gıcır gıcır power dandikse fazla enerji çıkarıyor çatçat yakıyor ortalıgı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme