Şimdi Ara

Monitör ve performans kasası alacağım, yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar monitör ve performans kasası almayı düşünüyorum. Şöyle ayırarak anlatırsam daha anlaşılır olacak heralde.

Monitör olarak
    >27 inç yada 30 inç olması tarftarıyım.(daha küçük istemiyorum monitör benim için önemli)

>LCD yada LED olabilir ama LED olması tercihimdir.

>Tepki süresi mümkün olduğu kadar düşük olsun.( örneğin wiewsonıc in bir modelinde tepki süresi 1ms idi )

Kasa olarak
    Bilgisayardan beklentilerimi söylersem daha net cevaplar alabilirim diye düşünüyorum.

Açıkçası oyun oynayan biri değilim çok nadir knıght online oynarım o kadar. ama multimedya beklentim haliyle fazladir. Şöyle ki nette gezinirken mümkün olduğu kadar hızlı olmasını isterim. Oyle sayfaya tıkladıktan sonra bekle babam bekle kattiyen istemiyorum.1080p HD çözünürlükteki videolarda asla kasma ve videonun dolmasını beklemek istemiyorum.Kasma probleminin asla ve katta olmasını istemiyorum en ufak kasma dahi istemiyorum. Ayrıca "yok bilgisayar fazla ısındı azıcık kapatayımda soğusun" demekte asla ve asla istemiyorum.

Açıkçası internette ve günlük işlerde mümkün olduğu kadar en hızlı, kasmanın mini mini minimuma inmiş bir kasa beklentim var.

Benim beklentilerim bu kadar. Fiyat olarak monitör için 2200 tl kasa için 2300 tl fiyat ayırabilirim.(bu ayırdığım bütçeler maximum bütçemdir daha fazla aşamam)

NOT: oyun oynamıyorum diye ekran kartından kısmanızı istemiyorum. fiyatlar dahilinde alacağım monitör ve ekran kartıyla en iyi görüntüyü almak istiyorum.

Kıymetli değerlendirmeleriniz için şlmdiden teşekkürler

• all in one dan vaz geçirmişiz
  • 24" den büyük monitörler alınacaksa çözünürlük 2560*1440 olmalı
    yoksa büyük almanın bir anlamı yok
    ayrıca büyük monitör masa için uygun mu o da tartışılır

internete girmek için de monitörün tepki süresi önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 22 Ağustos 2012; 14:19:50 >
  • iyi hoşta senin istediğin monitörlerin en dandiği 1000 tl den başlıyo.
    O monitöre yakışır bir ekran kartıda en kötü ihtimal 500 tl diyelim.(oyun oynamadığın için.)
    geriye kalan parayla nasıl bir sistem toplanır pek fikrim yok.
  • 1000 liraya gider 42" led tv alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: oweo911

all in one dan vaz geçirmişiz

Evet sen soğuttun beni (= ama objektif düşününce size hak verdim neden derseniz

Birincisl all in one a ortalama 3.5 milyar vereceğim ve dolaylı olarak performans kaybı kaçınılmaz diye düşünüyorum.

İkincisi all in one ı biryerden biryere götüremeyeceğim yani taşıyamayacağım bu yüzden 27 inç bir monitör ve güzel bir kasa ile daha fazla performans alabileceğimi zannediyorum(yanılıyorsam düzeltin lütfen)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuckBukowski

quote:

Orijinalden alıntı: oweo911

all in one dan vaz geçirmişiz

Evet sen soğuttun beni (= ama objektif düşününce size hak verdim neden derseniz

Birincisl all in one a ortalama 3.5 milyar vereceğim ve dolaylı olarak performans kaybı kaçınılmaz diye düşünüyorum.

İkincisi all in one ı biryerden biryere götüremeyeceğim yani taşıyamayacağım bu yüzden 27 inç bir monitör ve güzel bir kasa ile daha fazla performans alabileceğimi zannediyorum(yanılıyorsam düzeltin lütfen)

olayı anlamışsın hocam all in one alıcaksın yok ekran krıılcak yok düşecek falan sıkıntı

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonyali

iyi hoşta senin istediğin monitörlerin en dandiği 1000 tl den başlıyo.
    O monitöre yakışır bir ekran kartıda en kötü ihtimal 500 tl diyelim.(oyun oynamadığın için.)

1000 tl den başlıyor demişsin fakat iyi okumadın galiba açıklamayı. Ben ztn monitör için 2200 tl ayırmışım. Ve istediğim özellikte bir monitör ü o paraya alabileceğimi düşünüyorum yalınıyormuyum sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuckBukowski

quote:

Orijinalden alıntı: Sonyali

iyi hoşta senin istediğin monitörlerin en dandiği 1000 tl den başlıyo.

1000 tl den başlıyor demişsin fakat iyi okumadın galiba açıklamayı. Ben ztn monitör için 2200 tl ayırmışım. Ve istediğim özellikte bir monitör ü o paraya alabileceğimi düşünüyorum yalınıyormuyum sizce?

hocam 42" led tv al

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.