Şimdi Ara

monitor yardim, tskr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu siteyi yeni buldum, baktim hos paylasimlar var.

benimde bi sikintim var ve danismayi dusundum.
    su an amerikadayim, kisa sureligine geldim ve aralikta donuyorum. monitor ihtiyacim var, turkiyeye donunce alacaktim, ancak burda uygun fiyatla

Our Price: $199.99
    Samsung SyncMaster 19" CRT Monitor with DynaFlat Screen - Silver/Black

Model: 997df

Totally flat screen delivers razor-sharp, ultrabright, undistorted viewing from any angle.

19" screen (18" viewable image)

1920 x 1440 maximum resolution at 64Hz

0.20mm dot pitch

buldum. bu kismi kopyaladim. turkiyede bu urun yok, sizce bu fiyata bu ozellikte samsung uygunmu. ingilizce yorumlari okudugumda tam anlamasamda , gercek bir flat olmadigi ve samsunlarin koselerde sorun yaptigini soyleyenler var. ne kadar dogrudur?
    kendim mimarlik ogrencisiyim ve monitoru grafik agirlikli kullanicam, onericeginiz baska bi model varmi.

ilgilenirseniz sevinirim, tesekkurler.

bu arada bahsettigim monitor icin 20 dolarlik indirimde soz konusu, yani son olarak 179$

• walla ben onu bunu bilmem ! o fiyata 19" monitör gayet iyi gibi ! üstelik eğer yazdıkları doğruyssa
    quote:

"Totally flat screen "
    flat düz monitör olması lazım
  • Alınır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metin124

beyler bu siteyi yeni buldum, baktim hos paylasimlar var.

benimde bi sikintim var ve danismayi dusundum.
    su an amerikadayim, kisa sureligine geldim ve aralikta donuyorum. monitor ihtiyacim var, turkiyeye donunce alacaktim, ancak burda uygun fiyatla

Our Price: $199.99
    Samsung SyncMaster 19" CRT Monitor with DynaFlat Screen - Silver/Black

Model: 997df

Totally flat screen delivers razor-sharp, ultrabright, undistorted viewing from any angle.

19" screen (18" viewable image)

1920 x 1440 maximum resolution at 64Hz

0.20mm dot pitch

buldum. bu kismi kopyaladim. turkiyede bu urun yok, sizce bu fiyata bu ozellikte samsung uygunmu. ingilizce yorumlari okudugumda tam anlamasamda , gercek bir flat olmadigi ve samsunlarin koselerde sorun yaptigini soyleyenler var. ne kadar dogrudur?
    kendim mimarlik ogrencisiyim ve monitoru grafik agirlikli kullanicam, onericeginiz baska bi model varmi.

ilgilenirseniz sevinirim, tesekkurler.

bu arada bahsettigim monitor icin 20 dolarlik indirimde soz konusu, yani son olarak 179$

real flat diye bişey crtlerde yok diye biliyorum... sadece tüpü geriye çekip önede bi mercekli cam parçası koyuyorlar...

madem iş için kullanacaksın o zaman biraz daha para verip philipsin "p" modelinden alabilirsin....(sırf o monitör için sorduysan burayı dikkate alma....)

• arkadaslar ilginize tesekkurler.
    ancak hala cozemedim kafamda, magicbright la dynaflat modeller arasindaki fark nedir neyden kaynaklaniyo.
    bu modeli alana kadar turkiyeden 3 yil garantili 19 inc samsung almak dahami mantikli.
    aslinda bununda fiyati insani gaza getiroyi, bilemedim bi turlu.

biraz daha yardimci olursaniz sevinirim.

bi de turkiyede olmayan bi yurtdisindan alipta cok ciddi sorun yasayan varmi.
  • Magicbright Philips'in Light Frame ye Teknolojisine benzeyen görüntü kalitesini arttırıcı bir Teknolojidir.
    Arada Kaldıysan Hem Dyna Flat Hem Magic Bright Destekliyon Monitor Al
    örn: SAMSUNG 19¨ 957MB DynaFlat (MB=Magic Bright)
  • sony ler convergence ve parlaklık den dolayı mimari amaçlı daha ideal ama 0.20 samsumg 997df fena değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.