Bildirim
Monitorde Cizgiler Cikiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi kabloyu nerden cikardiniz anlamadim ama ilk once monitoru baska bi yerde test edin. -
DVI kablosunu ekran kartindan cikardim yani ekrana goruntu gitmiyodu ama ekrandaki cizikler yine vardi onun icin baska pcde denemeye gerek yok diye dusunuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: byJameX
DVI kablosunu ekran kartindan cikardim yani ekrana goruntu gitmiyodu ama ekrandaki cizikler yine vardi onun icin baska pcde denemeye gerek yok diye dusunuyorum
Simdi anladim siz isterseniz deneyin. -
Suanda oyle bi imkanim yok yarin ilk firsatta denicem -
Yardim edicek baska kimse yokmu -
Böyle Bi Sorunla Karşılaşan Kimse Yokmu Arkadaşlar Bi Yardım Edin -
Koco forumda yardim edicek 1 kisi bile cikmadiya vallahi bravo -
Dostum Asus'ta son test yapıyorum. Notebookların LCD monitörlerini bu sorundan dolayı sıkça gönderiyorlar. Bizim teknisyenler LCD değiştirir bu durumda. Seniki de buna benzer bir sorun sanırım. Büyük ihtimalle monitörünün değişmesi gerekir diye düşünüyorum. -
monitörde sorun yoksa kesınlıke remın bozuk aynısı bende oldu 4 rem wardı 1 rısı bozuldu ekran cızık cızık tam format atıcakdım 1 remle denedım calısdı sonra bozuk remı buldum attım -
monitoru test et monitorde sorun yoksa ekran kartindandir ozaman firinlaman gerek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X