sorunum arada sırada tüm sistem çalışırken görüntünün gitmesi ve bilgisayarı tekrar kapatıp açıncaya kadar gelmemesi.
bilgisayar çalışırken 10-15 dk.sonra ekran görüntüsü 1-2 defa gidip geliyor ve sonra tamamen kararıyor.monitör ışığı çalışır konumda gösterdiği halde ekran tamamen kararmakta.acaba ekran kartına bağlantı kablosunda kopukluk varmı diye kontrol etmeye çalıştım.ama bir sonuç alamadım.yada monitörün içine girdiği bir noktada mı sorun var onuda bilemiyorum.
sırf bu yüzden sistemimi değiştirdiğim halde (anakart,işlemci, ekran kartı ve ramlar değişti) durum aynı.geriye değişmedik monitör, harddisk ve kasanın kendisi kaldı.şu an ekran kartım anakart üzerindeki onboard kart.yani harici ekran kartıda takmadığım halde sorunum devam ediyor.(acaba kasa da şase yaratan bir durum mu var.gerçi öyle olsa herşey kapanmazmı?)
Monitörüm Hyundai İmage Quest 17" 4 yıldır kullanıyorum.
Konuyla ilgili yardımları bekliyorum.
sorun ekren kartında olabilir.diyecektim ama ekran kartını değiştirmişsin.....sorun monitörde diye düşünüyorum......zaten kasanın içinde şase durmu olsa bütün parçalar kapanır.....