Şimdi Ara

Monitördeki Type-C giriş ve bilgisayardaki Thunderbolt 3 uyumlu mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 15.6 inçlik dizüstü bilgisayarım için en az 27 inçlik monitör bakıyordum ve sanırım MSI Optix MAG274R modelini alacağım. Bildiğiniz gibi 144hz elde edebilmek için displayport kablo gerekiyor. Bilgisayarımda mini displayport çıkışı da bulunuyor ama thunderbolt 3 çıkışı da mevcut ve benim bunu merak etme nedenim ise type-c kabloların ince olması ve bilgisayardan monitöre giden ince kablo daha çekici geldi. Monitörü alırken ya Mini DP to DP veya Type-C to Type-C kablo alacağım duruma göre. Bir de eğer görüntü aktarımı mümkünse kaç hz'ye kadar destekliyor? Ne yazık ki internette bununla ilgili bir konu bulamadım ve ileride benim gibi bu soruyu merak eden arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz. Umarım faydalı bir konu olur, iyi forumlar.

• Bilgi sahibi olan var mı?

• Monitördeki Type-C giriş ve bilgisayardaki Thunderbolt 3 uyumlu mudur?

Thunderbolt 3 ile Type C çıkışları aynıdır arasındaki fark işaretle belirlenir

İşaret yoksa usb type c dir

MAG274R usb Type C dir (Thunderbolt 3 değildir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 13 Kasım 2020; 22:36:32 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

Bunu biliyorum hocam. Konu başlığında da yazıyor zaten.. Type-C'den hdmi'ye falan görüntü aktarımı oluyor ya, tb3'den type-c'ye görüntü aktarımı oluyor mu onu sordum. Bir de olursa kaç hz'ye kadar destekler?

• jonesknow kullanıcısına yanıt
  • jonesknow kullanıcısına yanıt

Eski bir başlık ama cevapsız kalmış. 

Bu konuda faydalı olacağını düşündüğüm bir başlık açtım:

https://forum.donanimhaber.com/usb-c-den-harici-ekranlara-video-aktarimlari--154880213

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 14 Ocak 2023; 15:48:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nasıl bir usb2.0 girişi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.