|
Bildirim
Diğer USB c kablolarına kısıtlama getirince Apple çevre daha mı güzel olacak. Amaç cebe para indirmek. Biri şu şımarık markaya haddini bildirsin
|
Tam Apple'dan beklenecek bir hareket. Ama milletin Apple aşkı devam ettikçe kabloları tek kullanımlık bile yaparlar.
|
Bu nasıl bir yorum anlam veremedim.
Ortada Apple tarafından yapılan bir yanlış var mı? Var. Burada Samsung'a laf atmak problemi çözüyor mu? Hayır. Yanlış yapılan bir şeye değişmeyecek olsa bile en azından tepki göstermek gerekir. |
Ayfon almamak için önemli bir sebep sunuyor Elma. Resmen tüketici ile de Avrupa Birliği ile de dalga geçiyor. Ayfon 15 satışları Avrupada bu sebepten yasaklanırsa bi taraflarına kına yakarlar. Elma kınalarn hepsini harcamasın, bu forumdada elmadan çok ekmacılar var.
Malesef ben de ayfon kullanıyorum. Böyle saçmalıklardan sonra birdaha almam. 1 TB telefon satıyor, bilgisayara USB 2.0 ile aktartıyor verileri. Enayi yerine konuluyoruz resmen. |
asil gotunden uyduran sensin avrupali hangi sirket telefon uretiyor?
|
Samsung a geçerek Apple ekosisteminden kurtuldum rahatladım valla başka ekosisteme geçmeden anlamıyor insan Apple tarafının ne kadar kısıtlayıcı olduğunu.
|
Çakal işte ...
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem552 -- 1 Mart 2023; 07:59:12 > |
|
|
Kardeşim sen Avrupa olarak , Amerikalı bir cihazın sırf kârı düşsün ve Avrupalı şirketler daha rahat mücadele edebilsin diye götlerinden bir kanun uydurup apple ı buna zorladılar. Onlar da böyle bir çözüm üretiyor. Keşke kâr azalmasını göze alarak bütün ab ülkelerine satışı durdursalar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
iPhone 15 pro çıkar çıkmaz satın alarak apple’a haddini bildireceğim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiyopBey -- 28 Şubat 2023; 16:56:09 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 1 Mart 2023; 21:38:10 > |