Şimdi Ara

iPhone 15’in Type C kabloları özel olacak! Uyumsuz kabloların şarj hızı düşürülecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaten orjinal kablo ile dışarıdan aldığınız kablo şekil olarak aynıyken kesit malzeme olarak farklı. Samsung ve huawei kendi kablosu takınca normal algılıyor ama çakma kablo şarj bile etmiyor. epılda kendi kuralını koyuyor isteyen uysun diye. Piyasayı çakma ürünlerden temizlerlerse zaten bir kaç çeşit ürün kalır.

• Çevreyi korumak için tabii ki.

• Lightning iyiydi şimdi c’ye mecbur kalacağız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bi şeyiniz de özel falan olmasın ya yıldık, şiştik

• Ben iki sene type c gecis surecini uzatirlar diyordum uzatmadilar. Sasirmistim allah allah nasil uzatmadilar diye. Nedeni belliymis...

• 27w "hizli sarj" hizini kaca dusurecek acaba 5w a mi bence sorun yok :)

• ÜMİTKRCN Ü kullanıcısına yanıt

adamların politikaları çok faklı fakir düşmanı değil kalitesizlik düşmanı diyebilirsin

1 dolara da Type c var , 30-40 dolara da Type c (Thunderbolt 4) var

Eğer bu telefon Thunderbolt 4 çıkışıyla gelirse mükemmel olur

Yeni çıkacak Xiaomi 13 Pro USB 2.0 Type-C

iPhone 15’in Type C kabloları özel olacak! Uyumsuz kabloların şarj hızı düşürülecek
    iPhone 15’in Type C kabloları özel olacak! Uyumsuz kabloların şarj hızı düşürülecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 28 Şubat 2023; 20:45:15 >

• Haha noldu çevreciyiz ayakları :)) Sanki şarjı hızlı mı ki düşerek şaka gibiler

• çinliler kablo piyasaya çıkmadan bu sorunu ortadan kaldırır 🤪

• Çinliler muadil ucuz kablolar yapsa bile bazı cahil apple kullanıcıları parayı basıp kazık fiyattan kablo almaya devam edecektir.

• İphone sanırsın 100w şarj hızı var. Ulan 20w şarj hızınız var direk çöp.

• Belli bir güç değerine kadar çıkabilen kablolar var ondan oluyordur o. Aynısı S22 Ultra'da da oluyor çünkü.
  • torabi T kullanıcısına yanıt

Hmd Global Finlandiya Merkezli Çinde üretim yaptıran bir firma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdem552 kullanıcısına yanıt
    Apple tarafında yıllardır aynı kablo kullanılıyor Micro USB, Type C diye değiştirilseydi ortada lightning diye bir marka da olmazdı illa evrensel olunacak ise bence kablosuz şarj adapte edilmeli ki görüyorsunuz iPhone 15 serisinde tamamen tuşsuz ve daha çok kablosuz teknolojileri destekleyecek bir telefon bekleniyor. Aslında demek istediğim şu 2 metrelik kabloya takılı kalınıyor sırf yeşil dönüşüm ayağına ama hâlâ doğaya aşırı zararlı olan orta segment cep telefonları göz önünde f/p diye bırakılıyor söylenecek çok şey var ve bu bir kablo meselesi değil işin özeti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • andires42 A kullanıcısına yanıt

Onun için mu type c yi zorluyorlar?

• kartalaraz kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.2a i destekleyen kablo kullanıyor. Şuan Huawei filan 6a kablo kullanıyor. Kısıtlayqcakmış. Zaten kısıtlanıyor iphoneye takınca. Şarj hızın sektörün 6 yıl gerisinde. Huawei 22.5 watt I 2017 de kullanmaya başladı....

• Sanmıyorum. Hmd Global in Avrupa ya çekmelerinin sebebi Çin ve Güney kore ile olan ekenomik savaş. Ambargo filan uygulama kalkıyor Abd, bu da üretimi düşürecek gibi. Avrupa'da üretim yapabilen bir üreticinin olması Avrupa Birliği nin işine gelir. Hmd Global (Nokia markasıyla ürün sunar, zamanında sahip çıkmadıkları markaya şimdi sahip çıkıyorlar)

Not: Donanım Haberde yayınlanan haberlerden çıkarım yapılarak yazılmıştır.

• usb type c Apple a ait bir teknoloji değil o yüzden böyle bir şey yaparsa muhtemelen Abd ve Avrupa da çok ciddi tüketici davalarıyla karşılaşacaktır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.