ayfon fanlarımı her türlü öperim diyor :) |
iPhone 15’in Type C kabloları özel olacak! Uyumsuz kabloların şarj hızı düşürülecek (3. sayfa)
-
-
Herkes Thunderbolt 4 kullanıyor mu? Ben bile çoğu aktarımı Cloud üzerinden yapıyorum çektiğim foto videoyu en iyi kalitede gece yatarken kendi kendine yüklüyor, istediğim cihazdan ulaşıyorum. İçerik üreticiler gitsin 100 dolarlık kablo alsın isterse veri aktarmak için, normal tüketici istediği Type C kabloyu kullanabilmeli. iPad ve Mac te böyle kısıtlama yokken, iPhone da olması düpedüz soygunculuktur. Neyse nasıl Lightning de MFI hacklendi ise bundada Hacklenir. Millet Baseus vb. gibi markalardan 3 te 1 i fiyatnıa alır kullanır paşalar gibi. Apple'ın 4 ayda soyulup çöpe giden kablolarından daha iyi kablo yapıyorlar en azından. Ayrıca Düz iPhone 15 USB2.0 kullanacak Pro'yu bilmem Samsung en düşük Gb lı S23 haricinde tüm cihazlarında hızlı aktarımı destekliyor bellek birimide şuanki tüm telefonlardan daha hızlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 1 Mart 2023; 14:15:20 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 1 Mart 2023; 16:34:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
insanı kullandığı cihazdan soğutmayı başaran tek firma, ne saçma sapan politikalarınız var, inşallah bir yaptırım daha gelir
-
İşi bilip işe gitmemek bu sanırım
-
Nasıl olsa alıcaklar demiş bildiğin
-
Kendi kullanıcısını da soğutucak bu gidişle
-
Her zamanki taktikleri millet deli gibi alıcak yine de
-
Çevreyi korumak için yeğenim. Kutudan şarj adaptörü ve kabloyu da çevreyi korumak için çıkarmıştı zaten. He ayrıca satılıyorlar mı? Oraları karıştırma şimdi yeğenim.
Tam da Apple'dan beklenen hareketler. Adamlar müşterilerini her türlü kucağa alacaklar yani, kararlılar. Apple fan boyları da gelir bunu savunur şimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Mart 2023; 11:31:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X