Bu adrese gir Driver Downloads bölümünden İşletim sistemi ve ekran kartının modelini seç ve indir bukadar
Kolay gelsin.
Arkadaşım sana o diyen hangi teknik servis acaba? ya tamam yanında monitör cd verirlerde hani normal bir şekilde format atıp yükleme yaptığın zaman aygıt yöneticisinde SARI ÜNLEM şeklinde ekran kartının yani vga denetleyicisi diye geçer o yazar
slm driver yükledim zaten abi nvıdıa driver yükledim zaten .başka birisini lg monütöre taktım çalışıyor ya.ekran kartıda çalışıyordu baktıgımda.monütörde bişeylik var .sorun devam ediyor ....
evet monitor driver diye bir şey var sorunun bundan olduğunu hiç sanmıyorum muhtemelen casper monitorun kaldıramayacağı çözünürlük yükü kasada kasayı başka monitoru tak çözünürlüğü düşür frekansı düşür sonra casper monitere tak
Monitörler tak çalıştır olarak kullanılan çevre birimleri olduklarından dolayı Windows XP-Vista gibi işletim sistemlerinde drivere gerek yoktur. Anlattığınız durum çözünürlüğü kaça çıkarttığınıza bağlı olarak değişir. Eğer monitörün kaldıramayacağı çözünürlüğü seçtiyseniz görüntü gelmez.
tak çalıştıe programın yada monütör driver nasıl yüklicez onu bilen var mı ?
hangi çözünürlüktesin onu söyle.zannedersem max 1280/1024 ün üzerine çıkamazsın o monitörde.driver yüklenmemiş olsa monitör çalışmaz.arkadaşlar anlatıyor anlamak istemiyorsun o cihaz tak çalıştır cihaz.kimse monitöre driver yüklemez.
bu monütör bişey olmaz mı diyon atorbaci?degiştirmemmi lazım kesinlikle monütörü nedersin
Sorunu tam anlamadım ki yeni ekran kartı aldıysan onun driverini yüklemen gerekiyo. sonra monitörün kablosunu tak çalıştır o kadar. Monitöre görüntü gelmiyosa ya kartında bi sorun var yada monitöründe..
quote:
Orijinalden alıntı: salihbaba28
bu monütör bişey olmaz mı diyon atorbaci?degiştirmemmi lazım kesinlikle monütörü nedersin
CRT den kurtul derim göz sağlığın için
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme