Şimdi Ara

Monitöre görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar dün akşam pcden sopcast player ile yayın izliyodum tam ekranda iken hata verdi bildirim çubuğunda görüntü ile ilgili bir hata çıktı.Daha sonra pc kastı bende kapamak zorunda kaldım.Tekrar açmak istediğimde monitöre görüntü gelmedi kabloyu kontrol et yazısı çıktı.Bilgisayar açılıyo ve sesler geliyodu ancak görüntü yok.Herhangi bir donanımsal problem yoktu ama ben gene ram ve ekran kartını söküp çıkardım kabloyu kontrol ettim sorun gene aynı.bilgisayar çalışıyor fakat görüntü yok reset düğmesine basıyom yeniden başlatmadan önce kapanıyo sonra tekrar açılıyo sanırım işletim sistemi ile ilgili bir sıkıntı var format atamıyorum ekran olmadığı için.sorunumu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haloo789 -- 15 Aralık 2014; 10:54:05 >

• merhaba

PC normal i?lemleri yapyyor ama görüntü alamyyorsan monitörle alakaly olup olmady?yny anlamak için elinde ba?ka bir mönitör yoksa e?er böyle bir durumda ben ?öyle bir ?ey denerdim hdmi kablo ile kasayy TV'ye ba?l
    tv kumandasyndan hdmi slot numarasyny seç 1 2 3 hangisi ise aktivle?tirtir. Görüntü ekrana gelecektir. Yok yine görüntü alamyyorsan o zaman sorun kasada diyebiliriz. Kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.