Şimdi Ara

Monitöre görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yi günler arkadaşlar sorununu hemen sizle paylaşmak istedim
    Dün öğle saatlerinde lol oynarken PC kendini kapadı hemen eğilip kasayı kokladim ve hafif bir koku hissettim pc yı soğutup tekrar açınca monitöre görüntü gelmedi sorun yerdedir sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mrpainkiller781 M kullanıcısına yanıt
    açıldığına emin misiniz, açılıştaki windows sesini duydunuz mu
  • Bütün fanlar çalışıyor ses vb. Hic birsey gelmiyor

bilgisayarınızın özelliklerini yazabilir misiniz
  • Konuyuda daha da açmak istedim, parçaların yanmasından şüphelenip parçaları teker teker söktüm işlemcinin macunu bitmiş altında ve üst zemininde yanık izi yok, ekran kartını söküp baktım oda tertemiz zaten sıcaklığı 60ı geçmiyordu bide anakarta baktım oda tertemiz HDD yansa görüntü ile bir sorun olmazdı diye düşündüm birde poweri kontrol ettim ama ondada sıkıntı yok yanı şöyle kasa çalışıyor hatta USB ile telefonda şarj oluyor sizce macun ceksem işlemciye sorun düzelir mi

• 3gb RAM
    Gtx 650ti boost
    Intel quadcore2 2.4
    PSU 600w Everest
    Asus p5kc anakart

monitör kablosunu anakarta takıp açmayı dene, açılırsa ekran kartında sorun vardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitore görüntü gelmiyor
    9 yıl önce açıldı
    Ekrana Görüntü Gelmiyor
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anakartimda mavi kart girişinden yok maalesef.ekran kartının fanlarında sorun yok yanık izi felanda yok bide hiç 60 derecenin ustune cikmadi

bios pilini çıkarıp takmayı deneyin, bilgisayarın fişini çekip öyle çıkartın biraz bekledikten sonra takın
  • Statik elektriklenme den şüphelenip onların hepsini yaptım RAM slotlarını değiştirdim sorun hala devam ediyor

• Dostum aynı sorunu yaşadım çok uğraştım bu ara çözdüm derken ekran kartı yanmış fırına atmayı düşünüyorum bu sıcaklarda oluyor sana önerim direk git bi arkadaşının bilgisayardan parçaları deneme yanılma ile anlamaya çalış veya bi internet kafe tamirci falan bulursun yüksek ihtimal güç kaynağı anakart veya ekran kartında sorun var bunlara odaklan.

• Sağol dostum peki ekran kartında yanık vb. İz varmiydi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.