Şimdi Ara

Monitöre görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni pc topladim. Acikcasi cok bilgi sahibi olmadan bir hevesle butun parcalari aldim. Ekran kartina butcem olmadigi icin daha almadim. Bana ekran kartsiz da bilgisayar calisir sonra alirsin, anakart uzerinde onboard ekran kartlari oluyor dediler. Anakartim msi b450m pro m2. Islemcim ryzen 5 2600. Bilgisayari baslattigimda tum fanlar ve anakart isigi calisiyor. Klavye ve mause a guc geliyor. Fakat monitorden goruntu alamiyorum. Acaba ekran karti takmam mi gerekiyor. Bu anakart onboard destekli degil mi. Yardimlariniz icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostlar guncel

• Kardeşim, anakartının biosunu güncellemen lazım. Bununla ilgili forumda yazmıştım linkini ekliyorum incelemeni öneririm.
    YENİ TOPLANAN BİLGİSAYARDA GÖRÜNTÜ GELMEME SORUNU VE ÇÖZÜMÜ-LİNK
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool_ice45

Kardeşim, anakartının biosunu güncellemen lazım. Bununla ilgili forumda yazmıştım linkini ekliyorum incelemeni öneririm.
    YENİ TOPLANAN BİLGİSAYARDA GÖRÜNTÜ GELMEME SORUNU VE ÇÖZÜMÜ-LİNK
    Bence bundan önce RAM leri kontrol etsen daha iyi olur doğru bir şekilde takabilmiş misin?
  • Genelde monitor uzerinde dogru konuma getirilmediginden sinyal almazsiniz. Hangi kabloyu kullaniyorsaniz, onun konumuna alin. Vga ise vga ya,hdim ise hdim
    Ve kabloyu iyice oturttugunuza emin olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: okan6464

Bence bundan önce RAM leri kontrol etsen daha iyi olur doğru bir şekilde takabilmiş misin?

Alıntıları Göster
    Tabiki. Öncelikle tüm parçaların doğru takılmış olması lazım. Ben bunu varsayarak yazdım. Ama sorun BİOS sürücüsünden çok büyük ihtimalle.
  • Ekran karti takili olmadigi icinmis arkadaslar. Anakart uzerinde onboard destegi yokmus. Ekran kartini takinca goruntu geldi. Tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü Gelmiyor.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSayer

Ekran karti takili olmadigi icinmis arkadaslar. Anakart uzerinde onboard destegi yokmus. Ekran kartini takinca goruntu geldi. Tesekkurler
    Arkadaşlar bu measajı okuyunca çok şaşırmıştım. Ama sonra küçük bir araştırma yaptım AMD Ryzen 5 2600 işlemcide onboard grafik desteği yokmuş. Ben öğrenmiş oldum. Sizinde öğrenmenizi istedim hatta AMD Ryzen işlemcilerin çoğunda onboard grafik desteği yokmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.