Şimdi Ara

Monitöre Görüntü Vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gigabyte ex58-ud4p anakartım var. Bilgisayarı açtığımda kısa bir bip sesi veriyordu arkadaşlar şase olabileceğinden uzay montaj denememi önerdiler. Şuanda uzay montaj yaptım bu sefer ne bip sesi vermiyor ama görüntüde gelmiyor problem ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum

• anakart üzerinde led gösterge yokmu hocam bazı anakartlarda olur oradan sorunu direk çözebilridin.cpu veya ram veya anakart her türlü olasılık var.
  • ya yaklaşık 20 tane led yanıyo. bios açılınca o ışıkların çoğu sönüyor ama cmos reset yaptıktan sonra o ışıklarda sönmemeye başladı :S
  • rami söktüm taktım ekran kartını söktüm taktım pcyi uzayda dünyada hertürlü çalıştırdım ama yok açmıyor :S işin kötüsü cmos reset den sonra biosda açmıyor ne yapmamı önerirsiniz?
  • BİOS PİLİNİ ÇIKARIP 15 SANİYE SONRA TEKRAR TAK YADA DEĞİŞTİR BAKALIM BİR DE ÖYLE DENE VE RAMLERİN YERLERİNİ DEĞİŞTİR KASANIN TOZUNDAN DA OLABİLİR SOKETLERİ TEMİZLE BAKALIM
  • hepsini denedim ama nafile :/
  • hocam anakart ram slotlerın yada ramin yanmış ekran kartınında bütük ihtimal slotu yanmıştır anakart çöp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü Gelmiyor.
    13 yıl önce açıldı
    GPU görüntü vermiyor.
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartındaki diğer 2 slotada takıyorum ekran kartını ama yok açmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.