Şimdi Ara

Monitörlerden Anlayanlar Bakabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar altta özelliklerini verdiğim laptopum için yine altta linkini verdiğim monitörü sipariş ettim, bu işlerden anlayan arkadaşlar için birkaç sorum var, yanıtlarsanız sevinirim :)

1-) Laptopumun ekranıyla beraber bu monitörü aynı anda kullanırsam sorun yaşar mıyım? Grafik tasarım hizmeti veriyorum After Effects, Photoshop tarzı uygulamalar kullanıyorum ve nadiren oyun oynuyorum.

2-) Laptopumun ekranını kullanmayıp sadece bu monitörü kullansam bilgisayar özelliklerime göre kasma donma yaşar mıyım?

3-) 1920X1080 çözünürlükte ve orta-düşük ayarlarda GTA 5'te kaç FPS alırım? (Şu an düşük-orta arası ayarlarda 35-45 FPS alıyorum.)

Laptopumun Özellikleri;
    -Acer E5 571G 52S1-
    •8 GB RAM
    •2 GB GeForce 820M Ekran Kartı
    •Intel i5-5200U İşlemci
    •240 GB Toshiba SSD + 500 GB HDD

Monitör;
    www.hepsiburada.com
    Everest M-335 21.5" 75Hz 5ms (Analog+HDMI) Full HD Monitör Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/everest-m-335-21-5-75hz-5ms-analog-hdmi-full-hd-monitor-p-HBV00000RFWAW?magaza=Quantum

• 1. Laptop ile monitörü ile aynı anda kullanabilirsin sıkıntı yok, Hdmi ile bağlanırsın Windows görüntü ayarlarından 'Bu ekranları yinele seçeneği' ile iki ekranda da aynı görüntüyü alabilir yada bu ekranları genişlet diyerek 2 ayrı monitörde iki ayrı işlem yapabilirsin. Aldığın monitör paneline baktım bilgi bulamadım Photoshop kullanıyorsan ve baskı alıyorsan renkler seni yanıltabilir.

2. Windows + P tuşuna basarak 2. ekranı seçersen sadece yeni aldığın monitör çalışır kasma donma yapması için bir sebep yok.

3. Hocam sence bu soru oldu mu, zaten sipariş vermişsin gelince bakarsın kaç FPS alacağına, bu soru keyfi olmuş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.