bende şöyle duydum : LCD satışlarını artırabilmek için CRT lerin kalitesini düşürmüşler bu yüzden yeni ekranların çoğunda titreme köşelerinde bozukluk falan oluyormuş ama ne kadar doğru ne kadar yanlış orasını bilemem
Yuh ya. böyle bir şey de yapıyorlarsa ayıp yaBende LCD ler hakkında aynı şeyi duymuştum çok uzun ömürlü yapmıyorlarmış bu led teknolojisi gelince herkes ondan alsın diyeama gerçekten böyle bir şey varsa salaklık çünkü kendi aşları ağrcicaktır herkes servise koşucak garanti kapsamına bence böle bir şey de varsa en azından bir kaç sene snr ortaya çıkması gerek :)
benim monitoru 85 hertze ayarlıyom ama aradan bi gun geciyo yine 60 hertze dusuyo help me please
quote:
Orjinalden alıntı: J®.DG
quote:
Orjinalden alıntı: LostNdumb
en sorunsuzu lcd yawf
bende şöyle duydum : LCD satışlarını artırabilmek için CRT lerin kalitesini düşürmüşler bu yüzden yeni ekranların çoğunda titreme köşelerinde bozukluk falan oluyormuş ama ne kadar doğru ne kadar yanlış orasını bilemem
iyiymiş ya.. :S zaten emperyalist bir düzende yaşıyoruz.. :S normal bunlar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme