Şimdi Ara

Monitörüm neden titriyor.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende philips 107E marka monitör var.. daha yeni aldım sıfır... ve monitörde acayip bir titreme var... ekran kartı fx5500... sorunumu hallederseniz sevinirim???

• eğer monitörün yanında hoparlör filan yoksa bence hemen git değiştir.
  • Hertz ayarıdan olabilir...
  • etrafında herhangi bir elektrik etki alanı olabilirmi. hoparlör vs gibi. yada elektrik sorunu olabilir. bide monitör gelişmiş özeklliklerde yineleme diye bir yer olmalı onuda 80- 85 mhz yap bi denen bakalım olcakmı
  • yüksek değerler(hertz için),topraklama,manyetik alan.
  • hertz değerleri
  • Yakınında herhangi bir elektromanyetik etki yapacak alet varsa onları uzaklaştır(Regulator,ups vb.) Bir de voltaj nasıl kullandığın yerde kontrol etme imkanın varsa ona bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: readyornot

Hertz ayarıdan olabilir...

TAM ÜSTÜNE BASTIN
  • Donanımda monitör olarak gözüküyorsa bir kere onu monitörün CDsi ya da disketiyle Philips'in modeline çevir sonra hertz ayarlarına bak

senin monitör
    Çözünürlük 1024 x 768 @ 85Hz
    Çözünürlük 1280 x 1024 @ 60 Hz
    destekliyo.85Hz kullan çünkü 60 göz sağlığı için ii değil
  • + topraklı hat kullan.
  • + monitörün yerini değiş. çünkü bazan monitörün bulunduğu yer tam linyenin (kablo iç tesisatının) yanı olabilir. onun da etkisi olur.
  • + sorun düzelmezse başka bi yerde dene
  • bendede lg17inç var vebenimkide titriyor sorunu bulamadım bulursam sana bildiririm sen bulursan bana da bildir
  • elektrik düşük geliyorsa da olabilir.
  • en sorunsuzu lcd yawf
  • Bence öncelikle git başka bilgisayarda den ordada ayn ısorun çıkarsa hiç kablosuna dahi doknuma direk aldığın yer egötür zaman geçirmeden.
    dokunursan garantide sorun çıkarsakın bir şeye dokunma...
  • monitör ayarlarıdan, çevresinde manyatik alan, hoporlör, televizyon vs varsa titremesi normal
  • ewt etrafındaki elektrikle çalışan aygıtları uzaklaştır düzelecektir düzelmezse servise gönder
  • YAKINDA ELEKTRİK TELLERİ TRAFO GİBİ ŞEYLER VARSA UZAKLAŞTIR YOKSA MONİTÖRÜN YANINDAKİ YADA ELTINDAKİ AYARLARDAN TİTREŞİMİ AYARLA
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

en sorunsuzu lcd yawf

bende şöyle duydum : LCD satışlarını artırabilmek için CRT lerin kalitesini düşürmüşler bu yüzden yeni ekranların çoğunda titreme köşelerinde bozukluk falan oluyormuş
    ama ne kadar doğru ne kadar yanlış orasını bilemem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.