Şimdi Ara

Monitörüm Ötüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1152x864 te sorunsuz çalışan monitörüm (Samsung 753DFX) kulakları tırmalıyacak kadar çok tiz bir ses çıkarmaya başladı. Çözünürlüğü arttırdığımda yada azalttığımda sorun ortadan kalkıyor. Fakat çözünürlük artınca tazeleme oranı düşüyor ve sanırım buda göz için zaralı birşey.
    Sizce ne yapmalıyım, neden olmuştur böyle birşey?

• Benimki de bazen ötüyo ama birazdan geçiyo kendi kendine.Sanırım monitör gitmeye başlamış
  • yok 2 gündür ötüyor monitör susması için sadece başka bi çözünürlükte açmam gerekiyor.
    Sanırım teknik servise götürme vakti geldi.
  • ewet garantisi varsa doğru servise götür yüksek gerilim trafosunda sorun olabilir yaptırmassan bi süre sonra daha büyük problem yaratabilir
  • tupunde arıza vardır.buyuk bı ıhtımal actıgın cozunurlukte zorlanmıs bı sekılde.ben ce servıse getır baksınlar
  • toprak hattan olabilir.Başka toprak hatlı bir prizde dene olmazsa seni servis paklar.
  • bu genellikle LGlerde görülür ama ilk defa samsung da görüyorum
    tazeleme frekansı yüksek gelmiş o yüzden yapıyo ama bazen hiç ses yapmaz neden derseniz burası türkiye akım dalgalanmalarından voltaj ani düşmelerinden bütün bilgisayar parçaları zarar görür güç kaynakları bile dengelemede yeterli kalamaz zaten şu akım dengeleyici prizlerini sırf bizi düşünüp yapmışlar birde ekran kartının en güncel sürümünü yükle düzelebilir bende o sorun vardı nedense formattan ve yeni sürücülerden sonra geçti
    bazende monitörün fişini çıkarınca geçiyor bu sorunu çoğu türk yaşıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitörüm Sallanıyor.
    18 yıl önce açıldı
    Monitör yandı mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hz değerleri ile oyna bakalım bir. birde sağ yumrukla monitore soldan ufak bir vuruş yap (şaka değil )
  • ewt trafoda veya tüpde sorun vardır
  • Ben genelde LG monitor tercih ediyorum ama onceden alinmis bir kac Samsung monitor var. Bendeki de otmeye baslamisti o siralar elektrik hatlarinda sorun vardi. Daha sonra duzeldi. Benim anladigim kadari ile duzensiz voltajdan dolayi bunu yapiyor. Hatta burda bir santiyede servise goturmusler orada duzgun calistigi icin adamlar oylece iade etmis monitoru. Anlayacagin buyuk ihtimal elektrik hatlarinizin zayifligindan ya da voltajin duzensizliginden. Bir de neden oyle ucuk bir cozunurluge ihtiyac duyuyorsun? 1024 x 768 de 85 hz. de daha saglikli calisabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunduns -- 26 Haziran 2005, 16:14:59 >
  • benim vestelde otuyo.ozellikle gece sinir bozucu oluyo.bi sure sonra geçiyor tekrar geliyor yine geçiyor.kafasına gore takılıyor.zaten eski monitor bozulsada alsam yenisini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.