Henüz yeni aldığım GamePower'ın GPR27C1MS144 model monitöründe başlarda bir sorunla karşılaştım. Ekran koyu bir renkte uzun süre kaldığında tekrar döndüğüm zaman ekranın yarısı koyu yarısı daha açık şekilde görünüyordu. Bu sorunu düzelttiğim anda şöyle bir sorun daha çıktı ki oyun oynarken gözümü çok yormaya başladı ve inanılmaz rahatsız ediyor. Ekranımın yatay çizgileri orta koyulukta tonlarda çok net şekilde görülmeye başladı bir koyu bir parlak şekilde devam eden bir pattern ile. İnternette buna benzer sorunları yaşayan insanları yabancı sitelerde gördüm fakat hiçbirinde bir çözüm yolu yoktu. Tam olarak göründüğünden emin değilim ama fotoğraftaki gibi tamamen beyaz veya tamamen karanlık yerlerde belli olmamasına rağmen çok rahatsız eden yatay çizgiler var. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? GamePower'a bir türlü ulaşamıyorum ve garantiye göndermek istemiyorum. Grafikerim ve derslerim online olarak başladığı için o kadar uzun süre bekleyemem. GAMEPOWER GPR27C1MS144 27" CURVED MONITOR HDMI İle Lenovo IdeaPad L340 laptop'ıma bağlı laptopım 2.0, monitörüm 1.4 kablo destekliyor 120hz olarak kullanıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllynateScript -- 11 Ekim 2020; 15:41:44 > |
Bildirim