Şimdi Ara

Monitörümün içine RUH girdi. Walla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Bilgisayarımda 1 aydır çift monitör kullanıyorum. Bugün yeni aldığım monitöre bi haller oldu.

Kendi işimle uğraşırken monitör bir anda brightness ı arttırmaya başladı kendi kendine ve ekranki monitöre ait brightness yazısı 60 dan son sürat 100 e çıktı. Ekranda Samsung monitörümün brightness yazısı 100 olarak halen daha durmakta ve hangi tuşa basarsam basıyım BRIGHTNESS yazısı gitmiyo.

Monitör üstündeki menü tuşuna basılı tutunca BRIGHTNESS yazısı ortadan kalkıyor fakat elimi Menu tuşundan çekince brightness yazısı tekrar geriye geliyor.

Brightness ı düşüreyim diyorum ve düşür tuşuna basıyorum istediğim seviyeye düşürünce otomatik olarak teker teker brightness tek tekrar 100 e çıkıyor.
    Şu an ekranımın 1/8lik bir alanı bu menu sayesinde kullanılamaz durumda.

Sorun nedir?

Monitörüme ruh girdi ve benimle dalgaöı geçiyor
    yoksa bi dangalaklık mı var.

bilgisayarlarımda 50 tane sorunla karşılaştım ama böylesi bir ilk.

• Monitörü cin çarpmış, bir hocaya kurşun döktür. Bir de nazar duası oku.
  • Brightness tuşu basılı kalmış
  • ama işin garibi brightness tuşuna hiç basmadkımki.. en son 3 ay önce filan bastım. :(
  • Bu teknik bir sorun değil bence, cin cücük işine benziyor. Ruh gireceğini sanmam, ruhların kendi dertleri kendilerine yeter, monitörle uğraşacak vakitleri olmaz... Ama cinler daha rahat, iş yok güç yok, direk senin monitöre sarmışlar:) Medyum memiş ya da keto bu işi çözer:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: lyrklaunavan

Brightness tuşu basılı kalmış

doğru cevap bu. sen bir cımmbzla brithness tuşuna kendine doğru çekiver. düzelir
  • sağolun beyler.
    bu sabah açtım o sorun yoktu.
    acaba brightness tuşu neden öyle oldu anlamış değilim.
    basmadımda hiç :)
    sıcaktan mı nemdenmi neyse...
    bidaha o sorun olursa brightness tuşunun .....................dicem.. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.