Merhaba herkese, Öncelikle şunu söyleyeyim; ekran kartı problemi olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bilgisayar kapalıyken bile monitörün açma kapama düğmesine bastığımda aynı yeşil bölge olduğu yerde duruyor. Bu sorunum 2 yıldır devam ediyor ancak sürekli değil. Bir anda ekran yeşil oluyor ve kendiliğinden geçmesini bekliyorum. Bazen tüm gün gitmiyor, bazen 2 dakika sonra gitmiş oluyor ve bu süreç 1-2 hafta kadar sürüyor. Daha sonra belki 3 ay belki 8 ay boyunca 1 kere bile olmuyor. Havaların sıcak olmasına bağladım ama çok sıcak havalarda bile olmazken bazen bahar aylarında bile oluyor ama kış zamanı olduğunu hiç görmedim. Belki de sıcaktandır. Kablosunu oynatmak, çıkarıp takmak bir işe yaramıyor. Bilgisayarı tamamen kapatıp 1 saat bekleyip tekrar açmak işe yaramıyor. Masaüstü açık pc boştayken bile olabiliyor ve video izlerken, oyun oynarken bile kendiliğinden düzelebiliyor. Monitöre sağdan soldan arkadan önden vurmayı da denedim hiçbir tepki vermiyor :D Böyle bir şeyle karşılaşan sebebini çözümünü bilen var mıdır acaba? |
Bildirim