Şimdi Ara

Monk hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıl önce ilk zamanlar bir arkadaşın Acc de diabloya başlamıştım. fakat sürekli olarak oynamadım.
    yakın zamanda ilk paketi satın aldım ve Monk açtım.
    şuan itibariyle 32 lvl Monk charim var.

ileride Dps olarak oynamayı düşünüyorum. tank yada support sevmiyorum.
    build ve spell olarak (holy, lightining vs) nelere dikkat etmeliyim?
    crit build mi oluyor?
    hangi speller max lvlde iyi dps yaparabilrm?

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoRriZ -- 10 Haziran 2014; 10:18:28 >

• Buradaki son yazılanları okursun.
    http://forum.donanimhaber.com/m_58386732/mpage_36/tm.htm

DPS için ana stat, crit chance, crit damage, attack speed, average damage ve elemental damage gerekiyor.
    Monk'un yapabileceği dps bir yere kadar, skill'lerine buff gelmesi lazım ancak o zaman diğer sınıflar kadar vuracak.
    Party dostu Exploding palm ile pull oynayan sıfır dps monk'lar daha etkili, işe yarar durumda şu anda.
  • Dostum yolun başındayken monk yerine wizard wd demonhunter gibi sınıflara geç yada monk oynamak için yakında 2.1.0 patch ile büyük değişiklikler gelecek.o zaman monkuna devam et.Arkadaşa katılıyorum yapacağı dmg bir yere kadar monkun.En çok monk oynayan biri olarak artık oynamıyorum.Demon ile wd yöneldim keyfim yerinde.Monkla kendime eziyet ediyormuşum o kadar diyim sana.Dps için crit dmg , crit chance abanma devri bitti.Artık kullanacağın skılin runesi atıyorum fire ise onun element itemlerini toplayıp örneğin botlarda %15 skıll dmg artırma yoluyla dps en yüksek rakamlara cıkartabilirsin.Element ve skıll dmg göre item kasarsın.Tabii bu dediğim lvl 70 için low lvllerde keyfine göre takıl.
    Kolay gelsin
  • Monk candır şimdiden 70 yapıp item dizmeye başla derim , 2.1 de tahminen oyunda ki en op sınıflardan biri olacak ;)
  • yüksek tormentte monkla sup olabilirsin ancak. monktan vazgeç wizard demon hunter veya witch doctor a yönel
  • patch 2.0.5 itibariyle high lvl t6 dps monk için olan birşey değil. kısaca dps yapamıyor.

2.0.6 da ufak bi kaç değişiklik görünüyor . yarın belli olacak.

asıl değişikliği monk için 2.1 patchinde bekliyoruz ki bu da 1-2 ay alır enaz.

kısaca .dps şuan yok belki yarın. kararını ona gore yol yakınken ver :D
  • aynı şekilde ben de çok uzun süre oynadım monk ile ama yok olmuyor.. hakikatten bildiğin üvey evlat. wd ile oynuyorum şimdi.. 70 olmayı bekleyen ama bir türlü sıra gelmeyen 57 level bir wizardım da kenardan bakıyor sürekli..
  • Monk'a istediği kadar buff gelsin asla bir WD, DH, Wiz kadar vurabileceğini sanmıyorum.

İlk nedeni melee olması. Melee olduğu içn %30 daha az dmg yiyor yukarıdaki 3 classa göre. Diğer nedeni de monkun skillerinin çoğu sadece kendisine değil bütün partiye yarıyor.

Hem %30 daha az dmg yesin hem soloda WD kadar vursun hemde partylerde diğer charları costursun yok öyle.
  • cevaplar için herkese tşkr ederm arkadaşlar. pekala Monk dps olayından vazgeçtim diyelim.
    Monk support, Tank dediğiniz nasıl oluyor? full tank felan mı olabiliyor.
    tamamen yeniyim o yuzden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.