Şimdi Ara

monk hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba öncelikle. MOP Beta'da yer alan ve monk hakkında tecrübesi olan arkadaşlar bana bir iki konuda yardımcı olur musunuz?
    1) Monk'lar hangi specte level up yapıyorlar bilmek istiyorum ki ona göre heirloom ayarlayabileyim.
    2) Üzerlerine zırh olarak ne giydiklerini net olarak bulamadım ki sanırım leather. Bu konuda da kesin bilgi verir misiniz?
    3) Yine sanırım hem dps, hem healer, hem de tank olabiliyorlar. Sizce leveling için en uygunu hangisi?
    Şimdiden teşekkürler...

• mop beta oynamadım önce onu söyleyeyim.
    oyuna yeni karakterler gelirken hep dengesizlikler oluyor ya, değişik bişeyler olmalı; monk dediğin gerçek hayatta kumaş giyer, oyunda dps iken agi, tank iken str, healer iken int gerekebilir. Sonuncusu tamam da ilk ikisi için hani örneği olmayan bişeyler olacak ya

ekleme: düşünün bi,
    "korkulu rüya: kumaş giyen tank"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyver -- 8 Ağustos 2012; 11:48:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monk class'ı, druid class'ı ile aynı armor'u giyecek. Yani tank ve dps iken agility'li leather armor, healer iken intellectli spiritli leather armor.

monk'un 3 spec'i var. brewmaster tank için, mistweaver healer için, windwalker dps için.

her spec için warrior gibi stance'leri var.
    Stance of the Wise Serpent
    Stance of the Sturdy Ox
    Stance of the Fierce Tiger

eh, hangi spec'le kasman gerektiği çok bariz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 8 Ağustos 2012; 12:11:19 >

• yanlış anlamadıysam Wise Serpent stance, discpri gibi bişey atack power falan
    discte atonement talenti vardı vurduğu damage heal olarak iletiliyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için çok sağolun arkadaşlar. O zaman belli ki agility'li itemleri toplayıp, duel talent'le dps-tank şeklinde gideceğiz zindanlarda falan. görev yaparken de full dps
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JOPCAVE AP HAKKINDA YARDIM LÜTFEN
    14 yıl önce açıldı
    E-kitaplar Hakkında Yardım
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.