Şimdi Ara

mono amfi önerisi 400 tl bütçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • megane 2 aracıma 13 cm 2 takım comp taktırdım arkadaşlar daha önce de mağdur olduğum bazı konulardan konu açtım yardımcı olan arkadaşlara burdanda teşekkür ederim.sistem şu
    13 cm sm complar var 2 takım. amfi jameson usa 6004 jbl 1000w sub mevcut.şimdi amfim çok ısınıyor fazla yük biniyor ve bende mono almaya karar verdimhttp://www.hepsiburada.com/soundmagus-dk-600-1-kanal-amplifikator-pm-otaktdk600 bunu düşünüyorum.fakat aklıma takılan birkaç bişey var benim sub çok hızlı bas vuran şarkılarda yetişemiyor ağır kalıyor diyebilirim tam beslenemediğinden oluyor belkide.birde sanırım şuan 2 ohm çalışıyor comp takımları ses çokta net gelmiyor sub kaç ohm çalışıyor bilmiyorum sanırım oda 2.fakat ben bu monoyu alırsam sıkıntım çözülürmü size danışayım bide tavsiye alayım dedim

• up
  • up
  • boşuna yazıp duruyon :S
    İlgilenen kimse yok
  • Sa kardesim bak şimdi aldığın bassa mono anfi almaya gerek yok zaten o bass 275 rms mono anfi o basi çerez niyetine yer...zaten yaz geldi normaldir ısınması ama oyle o anfiyi zorlayacak bir durum yok ortada ve ana uniteni degistirirsen sistemin kendini fazlasıyla toplayacaktir....sistemin yükünü ana uniteler ceker

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hidden_09 kullanıcısına yanıt
    yanlız ısınma öyle böyle değil poşet moşet denk gelirse üzerine eritecek düzeyde 2 takım comp bağlı bide sub olunca amfi zorlanıyor sanırım o yüzden alayım dedim bi mono çünkü sub u bağlatmadan önce böyle ısınma olmuyordu
  • Normaldir yük biniyor anfiye...kesme yapıyor mu yani müzik dinlediğinde uzun süre kapaniyormu anfi yada ses kesiyor mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100w yada üstü amfi tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    400 Liraya kulaklık önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    2 şikayetim var biri bazen pauseye getirdiğimde birden kendi açıyor geri sesi bide ses net değil yani olması gerektiği gibi net değil amfi ayarlarından kaynaklanır mı bilmiyorum hatta şikayet 3 oldu farları açtığımda çıt diye bir ses geliyor hoparlörlerden bide ilk açtığımda hafif bi hışırtılı açılıyor 5 6 saniye sonra düzeliyor bu amfiden de kaynaklanabilirmi
  • Tamamen ana ünite ve alt yapı ile ilgili bir sıkıntı bu kardesim ana uniteni degistirirsen farkı hissedersin her konuda bütün sorunların cozulur

haklısın üstad aslında ana üniteye paraya kıyar değişirdim de arabanın rengi bej changer falanda var oraya double ekran çakarsam üst ekran iptal oluyo üstüne de gündüz görüntü çok fark ediyo
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.