Şimdi Ara

mono amfi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde dd 515b var ve bunu besliyecek bir tane mono amfi lazım. Uygun fiyatta 2. eli olan bi amfi.

• kardeş jbl 601.1 senin bası çok rahat kaldırır 2.elde de bulabilirsin eğer uygun fiyatlı temiz bulabilirsen jbl 1201.1 al senin bas gibi 2 bas daha kaldırır 1201.1 biraz büyük anfi yer problem değilse al tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ormantikkral

arkadaşlar elimde dd 515b var ve bunu besliyecek bir tane mono amfi lazım. Uygun fiyatta 2. eli olan bi amfi.

bütçeniz nedir?

biraz eski olucak ama edison ed1000a fiyat açısından uygun olabilir, yine aynı bütçeye jbl 601.1 düşünebilirsiniz
  • Netten alırsam kredi kartına taksit imkanı olan bi yerde 400tl ye kadar çıkabilirim. Peşin oLursa 300-350tl
  • Jbl 601.1 işini görür fazlasıyla .
  • şu an 2. el bi jbl 1201.1 aramaktayım kapıda ödemeli olarak bulabilirsem onu almayı düşünüyorum. Bulamazsam eğer diğer seçeneklere bakıcam.
  • S.a. arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben bu ses sistemlerinden hiç anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bende 2 ADET cadence marka fxw 12-4 modelinde 600 peak 300 rms tek bobin kabinli subwoofer var bu kolonlar ne kadar iş yapar kaliteli midir ve ben bu basları nasıl bir anfi ile beslersem güzel sonuç alabilirim anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlgyksl -- 29 Şubat 2012; 22:48:21 >
  • quote:

şu an 2. el bi jbl 1201.1 aramaktayım kapıda ödemeli olarak bulabilirsem onu almayı düşünüyorum. Bulamazsam eğer diğer seçeneklere bakıcam.

iistersn bende var içinde orj neonda var led değil
  • aramalarım hala devam ediyor. Kapıda ödeme oLarak gönderebilecek olan arkadaşlar varsa 1201.1 in resimleriyle birlikte pm atarlarsa sevinirim.
  • quote:

aramalarım hala devam ediyor. Kapıda ödeme oLarak gönderebilecek olan arkadaşlar varsa 1201.1 in resimleriyle birlikte pm atarlarsa sevinirim.

ilanım var bakabilirisin shbnden de
  • uzun aranalr sonucunda 250 tl ye bır jbl 1201.1 buldum ama şimdi 400 verseler vermem okadr ardım
  • bnde bugün 300 den verdim
  • arkadaşlar alpine mrx m50 mono amfi aldım. yanında bide alpine sbg 1244 bp suwoofer aldım media mrkt tan. woofer ın fiyatı 330 tl. 800 watt peak 250 watt rms veriyo. şimdi gelelim can alıcı soruya. Kenwood KFC-W 3013 1200 watt peak 400 RMS veriyo. 200 tl. alpine daha düşük değerlere sahipken neden aralarında 130 tl gibi bi fark var acaba bunu merak ettim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitex72 -- 29 Mart 2012; 9:55:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitex72

arkadaşlar alpine mrx m50 mono amfi aldım. yanında bide alpine sbg 1244 bp suwoofer aldım media mrkt tan. woofer ın fiyatı 330 tl. 800 watt peak 250 watt rms veriyo. şimdi gelelim can alıcı soruya. Kenwood KFC-W 3013 1200 watt peak 400 RMS veriyo. 200 tl. alpine daha düşük değerlere sahipken neden aralarında 130 tl gibi bi fark var acaba bunu merak ettim?

Cevabı zaten kendin vermişsin birisi Alpine marka biri Kenwood..
  • mrb arkdslr elimde iki aded DD 512 30 cm 1200 Watt Peak 300 Watt RMS Subwoofer bulunmakda uygun bir mono anfi önerir misiniz maxımum 400tl butçe
  • Merhaba, sony gtx121ls almayi dusnuyorum. Buna uyacak mono amfi tavsiyeniz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.