Şimdi Ara

Mono(Siyah-Beyaz) Yazıcı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1) Beni uğraştırmasın, yok çip sorunuymuş yok modifiyeymiş, yok efendim resetlenmesi gerekiyormuş. Bu tip problemler çıkartmayacak bir yazıcı istiyorum.
    2) Çift taraflı baskı yapabilsin.

Teşekkür ederim.
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ml-4510dn-mono-laser-yazici.html

Bunu buldum şuana kadar 1. madde konusunda sıkıntı çıkarır mı acaba bana ?

Birde KYOCERA FS-1120MFP fotokopi makinası üzerinde duruyorum. Bunun çift taraflı baskı özelliği var mı acaba ? Bilen biri yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo -- 18 Şubat 2017; 21:1:38 >

• Bilen biri yazarsa ben de sevinirim.
  • kyocera 1120 çift taraflı çift ( dublex ) var. dolumu yapılıyor. 3000 bin civarında baskı veriyordu hatırladıgım kadarıyla. muadili 30 - 40 lira civarında. çip olmadan çalışıyor. bilinmeyen toner uyarıcı veriyor ilk makine acılınca tekrar kapatıp acana kadar da sormuyor.doluma uygun ve dolumu basit. drum kısmı 100 bin ömürlü. uzun zaman sorunsuz götürecek bir cihaz.

kyocera zaten kendinin kanıtlamıs bir fotkopi firması.

eksi olarak bu modelde adf ( ustten kagıt alıp tarayan kısım ) den çift taraflı tarama yok. ve tarama olmadıgı için bir sayfayı çift tarflı otomatik fotokopi yapamıyor. kağıdın her 2 tarafını tarayıp sonra çift taraflı baskı almalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mondschein66 -- 21 Şubat 2017; 19:41:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yazıcı siyah beyaz yazmıyor
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.