Şimdi Ara

Monster

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Uzun zamandır oyun oynamaya ara vermiştim. Yeniden oynayayım diye düşünüp laptop almaya karar verdim. Önceki laptopum toshiba satellite serisindendi. Tamir konusunda çok sorun yaşadım adam gibi tamirci bulamadim, her tamircide bir kaç vidası parçası vs kaldı, eksik takılan mi yanlış takılan mi ne ararsan var. Bende adam gibi bir müşteri temsilcisi ve teknik hizmeti olan monsterdan almaya karar verdim. Şoyle 30-42k arası ne önerirsiniz? Çoğu arkadaşım bu paralara çok daha hpler var dedi, ama yine tamir ve tamirci sorunu yaşamak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle servis yaşadığınız ilde var mı ona bakmak lazım; bir de servis yorumlarına. Servise iş düşünce işin rengi teorik ve pratikte değişebiliyor. Tecrübe etmeden bilemeyiz.

Monster'de bu fiyatta 4050 gözküyor.

Alternatif olarak; 4060 Gpu 120w , f-p olarak.

amazon
    HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 16,1 inç 144 Hz FHD IPS, Intel Core i5-13500H, 16GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 4060 DLSS 3, 512 GB SSD, FreeDos, 7P645EA
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0C85HX5GW/ref=asc_df_B0C85HX5GW1738715400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0C85HX5GW&linkCode=asn&psc=1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Stone exp.
    15 yıl önce açıldı
    Monster MSI kasaları
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.