Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Monster A5V13.5 Sorunsuz GTX 1050 Satın Al 27 Ekim 2024 15:07 1 1 Monster A5V13.5 Sorunsuz GTX 1050 Ürün yaklaşık 5 yıllıktır. 3 ay önce 1450 TL verdim 2 fanlarini da degistirdim garanti de sıfır fanlar takıldı. Ocak ayında klavye si yenilendi sıfır klavye takıldı. Ürün de en ufak bir sorun yoktur. Bataryası Ortalama oyunlar da 30 dakika diğer uygulamalar da 1,15 saate yakın gidiyor. Cihazin ömür boyu monster teknik servisinde bakım hakkı vardır. 6 ayda 1 kere gönderip tüm termal macun bakım temizlik işlerini yenileme işlerini yaptırabilirsiniz. Ürün ozellikleri şu şekildedir. I5 9300H Islemci8+16 Toplam 24 GB Ram256 GB SSD500 GB HDDGTX 1050 EKRAN KARTITÜM KUTU VE KUTU ICERIKLERI TAMDIR. Alacak arkadasa hayırlı olsun. Isinma donma kasma vs bir problemi yoktur. Formatlanip sifirlanip verilecek. Fanları yeni değiştiği için gerçekten soğutma performansı ve stabilitesi çok iyi durumdadir. Ekranda ölü piksel vs herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Aklinda sorusu olan sorabilir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 11700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Monster A5V13.5 Sorunsuz GTX 1050 %25 Indirim İle Steam'den İstenilen Oyun Gönderilir. Ac Valhalla Ubisoft CD Key ve Game+ 3 AYLIK PREMİUM ÜYELİK Intel q9300 - GİGABYTE GA-G31-ES2L - RAM 4GB DDR2