Nisan ayında aldığım bilgisayarımı 2-3 aylık süreçte çok rahat kullanıyordum . Ancak Win 10 1703 güncellemesiyle birlikte cihazdan aldığım verim git gide düşmeye başladı . oyunlarda anlık donmalar yaşamaya başladım . herhangi bir şeye sağ tık - yönetici olarak çalıştır seçeneğini seçmek daha önce çok hızlı bir şekilde olurken , şimdi 2 saniyelik takılmalarla oluyor . ANcak asıl problemi autocad , matlab , ansys mawwell gibi paket programlarında yaşıyordum . geçen cumartesi monster teknik destekten yetkiliyle görüştüm ve bios sürümünden dolayı bunu yaşadığımı söylediler . bios güncellendi , sonrasında sıkıntılar devam edince temiz kurulum yaptım w10 için . Sorunlar eskisinden daha göze çarpar bir halde devam ediyor .
Bu konuyla ilgili bilgisi fikri olan var mı ? Veya böyle bir sıkıntıyı daha önce yaşamış arkadaşlar var mı acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim ..
aynı sorunu bende yasıyordum benim cihaz a5 v12.1 sag tık ta falan tıkanıyor aynı sizin yaşadıgınız gibi pcime tv den girdieler pcnin bazı ayarlarını kıstılar bazılarını kapattılar. sag tık da donmalar falan çözüldü ama oyunlarda bilgisayarı yordugunuzda gene tıkanmalar oluyor ayrıca ben inanılmaz bir fps düşüşü yaşıyorum 90-70 arası görecegim degerler 40-20 fps düşüyor pc yi yollamayı düşünüyorum açıkcası