Şimdi Ara

MONSTER® ABRA A5 V11.1 Core i7 7700HQ 3.8GHZ 8GB GTX1050 4GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
5.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://m.n11.com/monster-abra-a5-v111-core-i7-7700hq-38ghz-8gb-gtx1050-4gb-P167484592# .yüzde 10 indirimle 3599 a geliyor.nasıldır? Alınır mı?

• Bence MSI GP62M ya da GL62M modellerinden birine bakın monsterla ilgili çok şikayet var. Bende bunlardan birini almayı düşünüyorum.
  • Aynı özelliklerde monster ve msi arasında fiyat farkı fazla hocam.bu bile bütçeyi aşıyor.pc ye bu kadar para vermeyi istemiyorum ama f/p oranında monster daha iyi gibi
  • Aynı ürüne ben de bakıyorum up
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheScarp

Aynı ürüne ben de bakıyorum up

Bilgisayar öğretmeni arkadasımda monster almıs tabi aynı ürün değil.memnunum diyor.bu gidişle alacağım gibi.
  • Arkadasimda 960m li modeli var geçen senenin ama bana malzeme kalitesi çok kötü geldi 5 senelik hp bilgisayarım bile daha kaliteliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheScarp

Arkadasimda 960m li modeli var geçen senenin ama bana malzeme kalitesi çok kötü geldi 5 senelik hp bilgisayarım bile daha kaliteliydi

Malzeme kalitesine eleştiriler çok hocam doğrudur kaliteli olduğu söylenemez.ama bu laptoplar performansa yönelik.dağılmayacak kadarsa yeterli diye düşünüyorum.tabiki isterdik metal kasa olsun ama fiyat uçar o zamanda
  • Vedo0101 V kullanıcısına yanıt
    Metal kasa olmasin abi :( dün gitarın akort çubukları touchpad in soluna değdi 2 saniye patladı pc,yandı direk..
  • 2 yıllık monster kullanıcısıyım malzeme kalitesi beni tatmin etti güzel
    almak isteyenlere tavsiye ederim
    yukarıda monster ile msı karşılaştırılmış. şuanda tercih yapmam gerekseydi yine monster seçerdim özellikle servisin ilgi alakası ücretsiz bakım yaptırma seçeneğinin olması büyük handikap
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayozkan

2 yıllık monster kullanıcısıyım malzeme kalitesi beni tatmin etti güzel
    almak isteyenlere tavsiye ederim
    yukarıda monster ile msı karşılaştırılmış. şuanda tercih yapmam gerekseydi yine monster seçerdim özellikle servisin ilgi alakası ücretsiz bakım yaptırma seçeneğinin olması büyük handikap

Servisin,ilgi alakanın iyi olduğunu çok kez duydum.türk firması olması bu yönden avantaj.ama bir kaç eksiği var bu fiyatta.mesela Yukarıdaki üründe ıps ekran olsa bide dvd okuyucu olsa hemen alacağım
  • Monster Abra A5 5.1'imi satıyorum arkadaşlar.

Tertemiz, özenle kullanıldı. Pili bile neredeyse ilk günkü gibi gidiyor. İhtiyaçtan satılık. Konya ve Ankara'da elden teslim edilir. Targus çanta yanında hediyesidir. Fiyatta bir miktar pazarlık payı bulunur. Boş olan Abra A5 5.1'in üzerine 16GB RAM, IPS Panel, 120GB Samsung SSD eklemesi yapılarak satın alınmıştır. Sipariş tarihi: 6. ayın başı/ 2015. Hard disk ve SSD'ye "secure erase" yapılarak, deneme sürümü Windows ve sürücüler yüklenmiş şekilde teslim edilecektir. Windows'suz satın alınmıştı, kendi Windows lisansınız ile aktif hale getirebilirsiniz. Hard disk içerisine en güncele yakın sürücülerin kurulum dosyaları bırakılmış olacak. Ekranda ölü piksel yok ve adaptörün kablosu kırık değil. Kırılmaması için bantladım.

Fiyat 2750TL

Fotoğraf yüklemekte sıkıntı yaşıyorum. O yüzden fotoğrafların tamamı yok, yanlış anlaşılmasın.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
    Platform GAMING
    Notebook Serisi ABRA A5
    İşlemci Mimarisi 4.Nesil Haswell
    Chipset Intel® HM87 Express Chipset
    RAM: 16GB 1600 MHz
    VGA Belleği 2GB
    VGA Bellek Veri Yolu 128-Bit
    VGA 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX12
    Ekran 15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran IPS
    M.2 SATA SSD Portu 1x M.2 SATA SSD
    1.Port M.2 SATA SSD Samsung 120GB SSD
    Optik Sürücü 8x Super Multi DVD-RW / CD-RW Combo Sürücü
    İşletim Sistemi FreeDos (İşletim sistemi bulunmamaktadır)
    Klavye Beyaz Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q)
    Kamera 2.0MP FHD Kamera
    Kablosuz Ağ Intel® Dual Band Wireless-AC 3160, 1x1 AC + BT M.2 2230
    Hoparlör 2x 2W Hoparlör
    Ses Sistemi SOUND BLASTER™ Cinema 2
    Subwoofer Yok
    RAID Desteği Yok
    Numerik Tuş Takımı Var
    Parmak İzi Okuyucu Var
    Dahili Kart Okuyucu Var
    Gigabit Ethernet Var
    Killer Ethernet Yok
    USB 3.0 4x USB 3.0 Portu
    Thunderbolt Yok
    eSATA Yok
    HDMI Var
    VGA Var
    Display Yok
    Mini Display Var
    Kulaklık / Speaker Çıkışı Var
    Mikrofon Var
    S/PDIF Dijital Çıkışı Var
    Line In Yok
    Dahili Bluetooth Var
    Dahili Mikrofon Var
    Boyutlar 385 (W) x 268 (D) x 28.5 (H) mm
    Ağırlık 2.5Kg (62WH Pil Dahil)
    Adaptör 120W - 19.5V / 6.15A
    Batarya Çıkarılabilir 6 Hücreli Lithium-Ion Pil (62WH)
    Garanti Süresi 2 YIL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacaygun -- 12 Mart 2017; 12:56:1 >

• kime monster alacağımı söylesem alma diyor, ürünleri kalitesiz deniyor doğru mu bu bu kadar kalitesiz olabileceğini düşünmüyorum hiç. Bir asus msi değil tabiki ama yani 4.000 tl para vericem bu ürüne nerdeyse boşa mı çabalıyorum acaba :/ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cctekin

kime monster alacağımı söylesem alma diyor, ürünleri kalitesiz deniyor doğru mu bu bu kadar kalitesiz olabileceğini düşünmüyorum hiç. Bir asus msi değil tabiki ama yani 4.000 tl para vericem bu ürüne nerdeyse boşa mı çabalıyorum acaba :/ ?

Tüm bilgisayarların işletim sistemleri windows,işlemcileri intel,ekran kartları nvidia,ramleri hemen hemen aynı,anakartlarıda öyle.soğutma sistemleri bileşenleri ve kasa kalitesi biraz fark ediyor..bu durumda en yüksek opsiyonları sunanlar tercih edilmelidir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacaygun

Monster Abra A5 5.1'imi satıyorum arkadaşlar.

Tertemiz, özenle kullanıldı. Pili bile neredeyse ilk günkü gibi gidiyor. İhtiyaçtan satılık. Konya ve Ankara'da elden teslim edilir. Targus çanta yanında hediyesidir. Fiyatta bir miktar pazarlık payı bulunur. Boş olan Abra A5 5.1'in üzerine 16GB RAM, IPS Panel, 120GB Samsung SSD eklemesi yapılarak satın alınmıştır. Sipariş tarihi: 6. ayın başı/ 2015. Hard disk ve SSD'ye "secure erase" yapılarak, deneme sürümü Windows ve sürücüler yüklenmiş şekilde teslim edilecektir. Windows'suz satın alınmıştı, kendi Windows lisansınız ile aktif hale getirebilirsiniz. Hard disk içerisine en güncele yakın sürücülerin kurulum dosyaları bırakılmış olacak. Ekranda ölü piksel yok ve adaptörün kablosu kırık değil. Kırılmaması için bantladım.

Fiyat 3200TL

Fotoğraf yüklemekte sıkıntı yaşıyorum. O yüzden fotoğrafların tamamı yok, yanlış anlaşılmasın.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
    Platform GAMING
    Notebook Serisi ABRA A5
    VGA Belleği 2GB
    Kamera 2.0MP FHD Kamera
    Hoparlör 2x 2W Hoparlör
    Subwoofer Yok
    RAID Desteği Yok
    Numerik Tuş Takımı Var
    Parmak İzi Okuyucu Var
    Dahili Kart Okuyucu Var
    Gigabit Ethernet Var
    Killer Ethernet Yok
    USB 3.0 4x USB 3.0 Portu
    Thunderbolt Yok
    eSATA Yok
    HDMI Var
    VGA Var
    Display Yok
    Mini Display Var
    Mikrofon Var
    Line In Yok
    Dahili Bluetooth Var
    Dahili Mikrofon Var
    Garanti Süresi 2 YIL

Siz iki sene kullanın.Sonra 0 1050li model 3500 tl iken 3200 tl isteyin oldu başka

• quote:

Orijinalden alıntı: Vedo0101

quote:

Orijinalden alıntı: cctekin

kime monster alacağımı söylesem alma diyor, ürünleri kalitesiz deniyor doğru mu bu bu kadar kalitesiz olabileceğini düşünmüyorum hiç. Bir asus msi değil tabiki ama yani 4.000 tl para vericem bu ürüne nerdeyse boşa mı çabalıyorum acaba :/ ?

Tüm bilgisayarların işletim sistemleri windows,işlemcileri intel,ekran kartları nvidia,ramleri hemen hemen aynı,anakartlarıda öyle.soğutma sistemleri bileşenleri ve kasa kalitesi biraz fark ediyor..bu durumda en yüksek opsiyonları sunanlar tercih edilmelidir diye düşünüyorum.

bunun yanında ürünün kendi malzemesi de kaliteli olmalı bence, örnek veriyorum lenovo y50-70 kullanıyorum hoyratta kullandığımı düşünmüyorum ama menteşesi kırıldı mesela. tabi ki bu bir gösterge değil ama hani monster da da bu şekilde bir şey yaşamak istemediğimden tedirginim açıkcası

• Bende almayı düşünüyorum, ortalama 4.500 tl bütçem var. 10.1.4 versiyonu IPS ekranlı o yüzden onu beğendim. Ama bir yandan da Macbook Pro mu alsam diyorum çok kararsızım. Daha önce asus x550jk vardı, onun ekranı çok kötüydü sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

Bende almayı düşünüyorum, ortalama 4.500 tl bütçem var. 10.1.4 versiyonu IPS ekranlı o yüzden onu beğendim. Ama bir yandan da Macbook Pro mu alsam diyorum çok kararsızım. Daha önce asus x550jk vardı, onun ekranı çok kötüydü sattım.

6.000 tl civarında asus beğendim, aynısı monster da 4500 tl :/ çok kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacaygun

Monster Abra A5 5.1'imi satıyorum arkadaşlar.

Fiyat 3200TL

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
    Platform GAMING
    Notebook Serisi ABRA A5
    VGA Belleği 2GB
    Kamera 2.0MP FHD Kamera
    Hoparlör 2x 2W Hoparlör
    Subwoofer Yok
    RAID Desteği Yok
    Numerik Tuş Takımı Var
    Parmak İzi Okuyucu Var
    Dahili Kart Okuyucu Var
    Gigabit Ethernet Var
    Killer Ethernet Yok
    USB 3.0 4x USB 3.0 Portu
    Thunderbolt Yok
    eSATA Yok
    HDMI Var
    VGA Var
    Display Yok
    Mini Display Var
    Mikrofon Var
    Line In Yok
    Dahili Bluetooth Var
    Dahili Mikrofon Var
    Garanti Süresi 2 YIL

3200 mü , 2 bin tl den fazla vermeyin sakın arkadaşlar.

• Bilgisayarı Cuma günü aldım. Cumadan beri etmediğim beddua kalmadı. FreeDOS olarak aldık, Windows orjinal kurulumu yaptım, kurduğum ilk dakikadan itibaren bilgisayarda inanılmaz bir yavaşlık var. Sağ click yapınca menü 10 saniye sonra geliyor, açılış 2-3 dakika arası. 5400 rpm HDD bu kadar yavaş olabileceğini sanmıyorum. Ayrıca Disk kullanımı sürekli %100 görünüyor. Hiçbir şekilde düşmüyor, Windows Search / Superfetch vs. kapattık, PC kapanışı abartısız 4 dakika falan. Bilgisayarım'a çift tıklayınca açılışı 6-7 saniye.

5. kere Windows kurdum ancak sorun Hard Disk'te muhtemelen.

Bu sorun dışında PC'nin üretim kalitesi güzel, eski Monster'lar kadar kötü değil, kasa kalitesi falan beğendik. Ancak tasarım sorunu var. Arkada 2 adet fan çıkışı var, birisi kapalı, simetrik olsun diye birini koymuşlar, fanın birini almışlar sağ panele koymuşlar, mouse kullanırken sıcak hava elinize geliyor.

Sistem fiyatına göre muazzam ama malesef bu sorun bizi çok soğuttu. Pazartesi günü Monster'a gösterip olmuyorsa değiştirmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghent -- 11 Mart 2017; 23:49:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghent

Bilgisayarı Cuma günü aldım. Cumadan beri etmediğim beddua kalmadı. FreeDOS olarak aldık, Windows orjinal kurulumu yaptım, kurduğum ilk dakikadan itibaren bilgisayarda inanılmaz bir yavaşlık var. Sağ click yapınca menü 10 saniye sonra geliyor, açılış 2-3 dakika arası. 5400 rpm HDD bu kadar yavaş olabileceğini sanmıyorum. Ayrıca Disk kullanımı sürekli %100 görünüyor. Hiçbir şekilde düşmüyor, Windows Search / Superfetch vs. kapattık, PC kapanışı abartısız 4 dakika falan. Bilgisayarım'a çift tıklayınca açılışı 6-7 saniye.

5. kere Windows kurdum ancak sorun Hard Disk'te muhtemelen.

Bu sorun dışında PC'nin üretim kalitesi güzel, eski Monster'lar kadar kötü değil, kasa kalitesi falan beğendik. Ancak tasarım sorunu var. Arkada 2 adet fan çıkışı var, birisi kapalı, simetrik olsun diye birini koymuşlar, fanın birini almışlar sağ panele koymuşlar, mouse kullanırken sıcak hava elinize geliyor.

Sistem fiyatına göre muazzam ama malesef bu sorun bizi çok soğuttu. Pazartesi günü Monster'a gösterip olmuyorsa değiştirmeyi düşünüyorum.

windows 10 mu kullanıyorsun
    edit: Windows 10 ile uyumluluk sorunu yaşıyor herkes windows 8.1 kurup birde öyle deneme yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patates5 -- 12 Mart 2017; 15:39:20 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.