Şimdi Ara

Monster Abra A5 V13.3 Kullanıcıları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
4
Favori
20.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asetilsalisilikasit A kullanıcısına yanıt
    Çoğu oyunda o kadar fark olmuyor. Kullanacağınız harddisk iyi bir disk olursa üzmez. Diğeri tamamen öldürür cihazın depolama alanı seçeneğini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phyrodex P kullanıcısına yanıt
    Eğer bütçe çok kısıtlıysa i5+1050 ti alıp geçin. Ekran kartı daha fazla getiri sağlar sistemde. İşlemciler arasında fark var ancak ekran kartı daha etkili olacaktır. Ben i7 1050ti aldım arada 400 lira gibi fark vardı. 4+4 çekirdek şuanda yeterli çoğu uygulama oyun vs zaten çoklu çekirdek kullanımında ancak bu kadar kullanıyor. İleride ne olur bilemeyiz tabi ama bugün için yeterli olur i5 8. nesil zaten i7 7. nesil ile başabaş gibi.

• _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam bütçeyi biraz arttırıp İ7 1050ti almayı düşünüyorum sizin gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ben dün a5 v13.2.1 aldım pil kullanımı kötü gibi geldi dengeli modda internette gezinirken video izleme vs. Tam şarjla 2 saat gidiyo bu normal mi? Bazı arkadaşlar oyun oynarken 3 saati gördüğünü söylüyor. Yada benim batarya mı bozuk?

• Selam bende de 13.2.1 var pil de kullanımda dengeli modda internette surf yaparken video izlerken vs. şarjı 2 saat gidiyo bu sendede aynı mı? Bana az gibi geldi.

• kontrol merkezinin eskisi yüklü olan var mı(mavi tema olan)?

güncel olan yeşil renkte ama mavi daha çok hoşuma gidiyordu resimlerini eskileri ile değiştirip mavi yapmak istiyorum. Varsa
    "C:\Program Files\OEM\Monster Kontrol Merkezi\logo" klasörünü paylaşabilir misiniz? Varsa kurulum dosyası da olur.

Monster Abra A5 V13.3 Kullanıcıları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektronician

Arkadaşlar merhaba ben dün a5 v13.2.1 aldım pil kullanımı kötü gibi geldi dengeli modda internette gezinirken video izleme vs. Tam şarjla 2 saat gidiyo bu normal mi? Bazı arkadaşlar oyun oynarken 3 saati gördüğünü söylüyor. Yada benim batarya mı bozuk?
    Oyun oynarken 3 saat dayanamaz pil.
    Ayrıca sizin bataryada sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baser

Oyun oynarken 3 saat dayanamaz pil.
    Ayrıca sizin bataryada sorun yok.

Alıntıları Göster
    Oyun oynarkende pubg emülatörde 1 saati anca görüyo ultra ayarlarda tabi

• y-prime Y kullanıcısına yanıt
    Farkeden ne ki ?

• Elektronician kullanıcısına yanıt
    görsellik sadece o resimde gördüğünüz mavi tema. Güncel versiyonlar yeşil tema ile geliyor normalde. İlgili görselleri yabancı versiyonundan temin ettim ve şu an mavi kullanıyorum(Ayrıca ismini ve iconlarını da değiştirdim). Kurarken yazı fontlarının rengini değiştirmeyi unutmuşum onlar yeşil kalmış :D. Bildiğiniz güzel icon varsa elimdekini deneme amaçlı koydum ama pek düzgün gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y-prime -- 19 Nisan 2019; 0:50:18 >

• Arkadaşlar bu v13 serisinin kasasında fan bölümünü açmak biraz zor galiba. Var mıdır kolay yolunu bilen. Pil ve hdd, sdd gibi parçaların bulunduğu yerin kapağı çok kolay açılıyor ama fan bölümü toplam kasayla birleşik gibi.
  • Geçen sene aldığım cihazımın menteşi, kapağı açarken durduk yere kırıldı. Bu ne biçim bilgisayar?

Servise gideceğim sabah, bakalım ne olacak?

• Coldhands kullanıcısına yanıt
    Hocam açtıysanız bir video yada resimler ile anlatabilir misiniz ?

• Hocam ne dediler, bendeki de 1 senelik. Allaha emanet açılıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnknc

Hocam ne dediler, bendeki de 1 senelik. Allaha emanet açılıyor :)
    ptesi sabah ankara'daki servise verdim, salı akşamı gelip alabilirsin dediler. garanti kapsamında onarmışlar.

bir de laptopu ortadan açmak lazım kameranın olduğu hizadan. kasa dandik olunca dayanmıyor demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y-prime

Hocam açtıysanız bir video yada resimler ile anlatabilir misiniz ?
    hocam acaba siz açtıysanız anlatabilir misiniz :D elim yatkın fakat bi sorun var bi şey tutuyo gibi kasayı bir türlü sökemedim hiç görsel videoda yok

v13.4 abra a5
  • CaptainR1 kullanıcısına yanıt
    Ben açmadım ama facebook grubunda açan var sanırım.

https://forum.donanimhaber.com/abra-a5-v13-fan-sesindeki-gariplik--136684455#136743656

Sizde açarsanız video/resim ekleyebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y-prime -- 16 Nisan 2020; 8:9:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: y-prime

Ben açmadım ama facebook grubunda açan var sanırım.

https://forum.donanimhaber.com/abra-a5-v13-fan-sesindeki-gariplik--136684455#136743656

Sizde açarsanız video/resim ekleyebilirseniz sevinirim.
    Hocam çok teşekkür ediyorum görseller için eğer yapabilirsem eğitici bir video çekeceğim bu konuyla alakalı hiç video yok güzel bir numune olur bizim için

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainR1

Hocam çok teşekkür ediyorum görseller için eğer yapabilirsem eğitici bir video çekeceğim bu konuyla alakalı hiç video yok güzel bir numune olur bizim için

Alıntıları Göster
    Video hazırlayabilirseniz çok makbule geçer hocam hepimiz için. Bekliyorum haberlerinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldhands

Video hazırlayabilirseniz çok makbule geçer hocam hepimiz için. Bekliyorum haberlerinizi.

Alıntıları Göster
    Burada benzer bir laptopu açmış ama ne kadar benzer bilmiyorum.
    Bob Of All Tradesyoutube
    MECH 15 Teardown Liquid Metal! WARNING Experts only!
    https://www.youtube.com/watch?v=caw3D1cKIbg

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.