Şimdi Ara

Monster Abra A5 V17.2 i5 11400H RTX 3050Ti / 9150 TL Hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.343
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Kurzweil -- 21 Temmuz 2021; 19:46:37 >

• Paylaşımına teşekkür etmek için hesap açtım dostum, fırsatı değerlendirdim. İlave 8 ram ile tadından yenmez.

bilgilendirme: Dün samsung 8gb 3200mhz ram daha taktım. fortnite oyununda 10fps lik bir artış oldu. Sanırım dual channel olmasından kaynaklı bir hız. çünkü oyun cpu ya yüklenen oyunlardan.

not2: Isınma sorunu yok, merak edenler için ekliyorum, low ayarda DLSS açıkken 230 küsür fps veriyor fortnite ve işlemci + ekran kartı 70 derecelerde (Fan %100 devirde).

9150tl ye gelen bir laptop karşısında oldukça mutluyum. Monster markası benim gözümde kasa kalitesiyle öne çıkan bir firma değil, maliyet liderliğine oynaması gereken bir firma. Ürünleri samimi indirim görebiliyor dönem dönem. Bu da onlardan birisi. Halen monsterda kararsızım diyenler var. O zaman keseyi açacaksın gidip 2-3bin fazla verip MSI vs alacaksın yani... 10bin tl bütçesi olan ve laptop almak isteyen biri bu ürünü görüpte almadıysa ben bunu kayıp olarak değerlendiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razortion -- 29 Temmuz 2021; 15:20:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: razortion

Paylaşımına teşekkür etmek için hesap açtım dostum, fırsatı değerlendirdim. İlave 8 ram ile tadından yenmez.

bilgilendirme: Dün samsung 8gb 3200mhz ram daha taktım. fortnite oyununda 10fps lik bir artış oldu. Sanırım dual channel olmasından kaynaklı bir hız. çünkü oyun cpu ya yüklenen oyunlardan.

not2: Isınma sorunu yok, merak edenler için ekliyorum, low ayarda DLSS açıkken 230 küsür fps veriyor fortnite ve işlemci + ekran kartı 70 derecelerde (Fan %100 devirde).

9150tl ye gelen bir laptop karşısında oldukça mutluyum. Monster markası benim gözümde kasa kalitesiyle öne çıkan bir firma değil, maliyet liderliğine oynaması gereken bir firma. Ürünleri samimi indirim görebiliyor dönem dönem. Bu da onlardan birisi. Halen monsterda kararsızım diyenler var. O zaman keseyi açacaksın gidip 2-3bin fazla verip MSI vs alacaksın yani... 10bin tl bütçesi olan ve laptop almak isteyen biri bu ürünü görüpte almadıysa ben bunu kayıp olarak değerlendiririm.

Sağol kardeşim güle güle kullan.

• i5 olması bir sorun yaratır mı hocam? 3050ti var ama bir şüphe ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: agridagiefsanesi11

i5 olması bir sorun yaratır mı hocam? 3050ti var ama bir şüphe ettim.

i5 11400H 6 çekirdek 12 thread. 11400h altı diğer i5'ler 4 çekirdek 8 thread. Performans olarak sorun yaşamazsınız rahat rahat besliyor RTX 3050Ti'yı. Ama Monster soru işareti tabii abra serisiyle ilgili çok şikayet var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Kurzweil -- 29 Temmuz 2021; 12:55:47 >
  • Ray Kurzweil kullanıcısına yanıt

hb indirim döneminde falan çok niyetlendim epey uyguna geliyordu ama şikayet var sayfaları o kadar dolu ki satın almayı göze alamadım...

• Yeni TUF'lara bakın hocam. Arada indirime giriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam belki görmüş olabilirsiniz bir hafta önce razerin benzer bir modeli 11b TL seviyesinde satılıyordu. Sizce o daha iyi mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • agridagiefsanesi11 kullanıcısına yanıt

Ürünün linkini gönderirsen fikir verebilirim.

amazon.co.uk
    Razer Blade Gaming Laptop 15 Base Edition Full HD 144 Hz GeForce RTX 3060 Black UK Layout
    https://www.amazon.co.uk/dp/B08T9XYJDZ/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_fabc_RXQ194ERER1FASB0QAHE?_encoding=UTF8&psc=1&ref_=d6k_applink_bb_marketplace

11.911 TL idi hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• agridagiefsanesi11 kullanıcısına yanıt

RTX 3060 11911 TL ise kaçırmazdım. Şimdi biraz yabancı kaynaklara göz gezdirdim de genel olarak beğenilmiş. Amazon'da satın alan kişiler ısınıyor vs demişler ama Notebookcheck'in incelemesinde sıcaklıklar normal gözüküyor. Kesin bir şey söylemek zor.

notebookcheck
    Razer Blade 15 Advanced Model 11th Gen Intel (2021) Review: Small Changes, Big CPU Gains
    https://www.notebookcheck.net/Razer-Blade-15-Advanced-Model-11th-Gen-Intel-2021-Review-Small-Changes-Big-CPU-Gains.548802.0.html
  • 1000 tl indirim hala devam ediyor mu acaba hocam?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.