Şimdi Ara

MONSTER ABRA A5 V2.1 veya Lenovo Y500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar bir kaç gün içinde pc konusunda karara varmam lazım 3D programları kaldırabilecek iyi renderler alabileceğim (bütçem doğrultusunda) bir bilgisayar almam lazım Başlıktan anlaşılacağı üzere bu iki pc arasında kaldım. Açıkcası ürün özellikleri konusunda pek bir bilgim yok onun içinde yardımcı olursanız sevinirim max bütçem 2500-3000 tl arası

• quote:

Orijinalden alıntı: muttipikims

Mrb arkadaşlar bir kaç gün içinde pc konusunda karara varmam lazım 3D programları kaldırabilecek iyi renderler alabileceğim (bütçem doğrultusunda) bir bilgisayar almam lazım Başlıktan anlaşılacağı üzere bu iki pc arasında kaldım. Açıkcası ürün özellikleri konusunda pek bir bilgim yok onun içinde yardımcı olursanız sevinirim max bütçem 2500-3000 tl arası

lenovo y500 ile solidworks kullanıyorum çizim yapmakta bir sorunu yok 80-100 parçalı ve daha detaylı katmanlı projelrerde render değerlerini en yüksek değerler seçince yarım saat de sürdüğü oluyor 1 saat de projenin detaylarına bağlı, ama şunu çok net söyleyebilirim lenovo y500 ün ikinci ekran kartının hiçbir etkisi olmuyor çizim programlarında
    2 bilgidsayar arasında kaldıysanız monster daha önde hem işlemcisi 4.nesil (lenovoy500 3. nesil) hemde ekran kartı aşağıdaki puan sıralamasına göre konuşacak olursak sıralamada 50. sıradayken lenovonun kullandığı gt650 kartı 116. sırada
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

• quote:

Orijinalden alıntı: zokur

quote:

Orijinalden alıntı: muttipikims

Mrb arkadaşlar bir kaç gün içinde pc konusunda karara varmam lazım 3D programları kaldırabilecek iyi renderler alabileceğim (bütçem doğrultusunda) bir bilgisayar almam lazım Başlıktan anlaşılacağı üzere bu iki pc arasında kaldım. Açıkcası ürün özellikleri konusunda pek bir bilgim yok onun içinde yardımcı olursanız sevinirim max bütçem 2500-3000 tl arası

lenovo y500 ile solidworks kullanıyorum çizim yapmakta bir sorunu yok 80-100 parçalı ve daha detaylı katmanlı projelrerde render değerlerini en yüksek değerler seçince yarım saat de sürdüğü oluyor 1 saat de projenin detaylarına bağlı, ama şunu çok net söyleyebilirim lenovo y500 ün ikinci ekran kartının hiçbir etkisi olmuyor çizim programlarında
    2 bilgidsayar arasında kaldıysanız monster daha önde hem işlemcisi 4.nesil (lenovoy500 3. nesil) hemde ekran kartı aşağıdaki puan sıralamasına göre konuşacak olursak sıralamada 50. sıradayken lenovonun kullandığı gt650 kartı 116. sırada
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Alıntıları Göster
    Cevabın için teşekkürler ancak iki bilgisayarında stoklarda olmadığını öğrendim maalesef. Yeni nesil bilgisayarlardan pek anlamıyorum 6 senedir aynı pc i kullandığım için olsa gerek :) başka tavsiye edeceğin markalar var mı? ayrıca cd sürücüsü olmadan kullanmak zor olmuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muttipikims -- 30 Ocak 2015; 22:09:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.