Şimdi Ara

Monster ABRA A5 V4.1.3 Oyun incelemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni MONSTER ABRA A5 V4.1.3 cihazımla oyun videoları çekmeye başladım. Youtube kanalıma bakabilirsiniz. Videoların, cihazı alacak veya almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olacağını düşünüyorum. Cihaz ve oyun performanslarıyla ilgili benimle iletişime geçebilirsiniz. Her türlü sorunuzu yanıtlamaya çalışacağım. Ayrıca kanalıma da abone olup minik bir destekte bulunabilirseniz de çok sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkürler.

Cihaz hakkında ön bilgilendirme vermem gerekirse;
    Şuana kadar oyun performansında en fazla 68-70 derece sıcaklığı gördüm ve kasaya hiçbir ısı yansıtma gibi bir durum olmadı. Normal kullanımda ise sıcaklık 35-40 arası dolaşıyor.
    Turbo fan açtığımda doğal olarak fan sesli çalışıyor ama bu yukarıdaki oyun içi sıcaklık değerini turbo fan kapalıyken aldım. Turbo fan kapalıyken oyunda bile olsanız çok sessiz çalışıyor.
    2+1 ses sistemi (2 adet önde, 1 adet ise cihazın altında) ise gayet güzel. Çok olmasa da normal 2+1 sistemler gibi bass vuruyor hafiften. Yani öyle patlak hoparlör sesi çıkmıyor.

Şimdilik aklıma ilk gelenler bunlar. Sizlerin de soruları olursa seve seve yardımcı olurum.
    Hepinize iyi forumlar

FT Game Youtube Kanalı

• Takipteyim seçeneklerim arasında olan bir pc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolasın ne zamandır arıyordum bu pcnin inlemelerini. :)

• bu modele ssd+ram taktirarak almayi dusunuyorum.benim isimi gorucel bi konu.takipteyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim bende 4 gb ram yerine 8 gb ram taktırarak aldım. ssd yi de kendim alıp takıcam.
  • bende ayın 30unda bunu veya 5.1 veya tulpar alıcam
  • GoldenPaw kullanıcısına yanıt
    monster bilgisayar al da kardeşim hangisi olursa olsun derim ben. çok memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    2 yıl önce açıldı
    Monster Abra A7 13.2 3050ti
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti-Tez

• quote:

Orijinalden alıntı: Anti-Tez

zaten öyle yapıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.