Şimdi Ara

Monster Abra A5 V4.1 İlk izlenimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Geçtiğimiz hafta perşembe günü hepsiburada.com üzerinden monster abra a5 v4.1 aldım(kendi sitelerinden alacaktım fakat kartımın bulunduğu banka ile anlaşmaları olmadığı için alamadım malesef.). Ürün bugün elime ulaştı. Hepsiburada'nın kolisinde bir miktar ezilme vardı, yok sayılamayacak derecede. Koliyi açtıktan sonra bilgisayarın kutusunda da çok ufak miktarda ezilme olduğunu gördüm. Öyle abartılacak kadar büyük değildi, fotoğrafta da görebilirsiniz.
     Monster Abra A5 V4.1 İlk izlenimler
    Ürünün paketini açtım.Paket içeriği eksizsizdi, driverlar şarj aleti falan her şey tamamdı. Fakat cihazımda DVD sürücü yok, ama gelen pakette driverlar cd halinde. Driverlar internet sitelerinde de olduğu için bence problem değil, fakat internet bağlantısı olmaya kişiler için sorun teşkil edebilir. Her neyse cihaza sistem kurulumu vs. yaptım ve yaklaşık olarak 5 saattir kullanıyorum. Cihazda herhangi bir ısınma kasma donma problemi yok, ayrıca fan sesi de rahatsız etmeyecek kadar az düzeyde. Dikkat etmezseniz duymuyorsunuz. Sanırım cihazımda bir problem var veya ben bulamadım, klavyedeki ışıklar yanmıyor. Benim için problem değil, müsait olduğum bir vakitte servise götürüp baktırmayı düşünüyorum. Almayı düşünen arkadaşlar varsa şu anlık net bir şey söyleyemem malum daha yeni, fakat tavsiye edebilirim. Oyun oynama konusunda sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum GTA V 'i shaders hariç bütün ayarlar Very High, shaders High'da iken ortalama 55 fps ile oynatıyor. Cihaz hakkında sorusu olan varsa sorabilir.
    İyi forumlar dilerim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmrecanugur -- 13 Temmuz 2015; 19:18:29 >

• Hocam bende 1-2 gün içerisinde sipariş vericem 5.1 modelini o nedenle baya yorum okudum burda , klavye ışığı fn+space ile açılıyormuş diye okumuştum hafızam beni yanıltmıyorsa bir deneyin isterseniz.
  • hocam çok teşekkür ederim. problem yokmuş cihazda dediğiniz gibi fn + space ile açıldı. bende sizin gibi ilk başta 5.1 modelini sipariş verecektim fakat dediğim gibi kartım uyumsuz çıktı, o yüzden farklı bir yere yöneldim. 5.1 modeline hepsiburada n11 falan çok fazla fark koymuş, 300 lira falan fark ediyordu. öğrenciyim malum benim de bir bütçe sınırım vardı. hayırlı olsun şimdiden sorunsuz kullanırsınız umarım.
  • Güle güle kullanın
    Bu kutudan istiyorum. Umarım verirler bakıma yollayacağım bende fan mavun felan işte. Tekrar hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim içinde kalacaksa ürünü iade et. Monster firmasını ara alacağın ürünü ve özelliklerini söyle n11.com sitesine ekliyorlar aynı fiyata. ve orda tüm kartlara 9 ay taksit fiyat farkı eklemeden. içinde kalmasın diye diyorum yoksa bence v4 v5den daha iyi
  • Teşekkür ederim GrandLotus hocam :)

furkanersamut hocam cihazı gece 2,30-3e kadar kullandım bir sıkıntı çıkmadı memnunum. memnun olmayan olursa iletebiliriz. teşekkür ederim.
  • @EmrecanSİ

Dostum ısı değerleri nasıl? Çok iyi soğutuyor mu?
    Oyunlarda rahat oynuyor musun ?
    Ses kalitesi nasıl?

Benimde hedefimde bu laptop bulunuyor. Şu ana kadar sana göre eksi durumu nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum ısı değerleri normal. öyle abartılacak kadar ısınmıyor. skype teamspeak google chrome steam photoshop ve counter strike global offensive açıkken klavyede ufak bir ısı artışı hissettim fakat mod değiştirip fanları hızlandırınca 1 dakikadan kısa bir sürede soğudu. fanlar doğal olarak ısınıyor çalıştığı için ama bence bir zararı yok. GTA V de optimizasyonlar yapılınca ayarların hepsi high da 55 fps alıyorum ortalama. Ses kalitesi biraz düşük, hoparlörler yetersiz kalmış bence. Eksi durum olarak sayılır mı bilmiyorum ama ekran parlaklığı tamamen açıkken şarjı 3 saat civarında gidiyor. %70lere indirince bu süre 5 saati geçiyor. Hayırlı olsun şimdiden.
  • emmrecanugur kullanıcısına yanıt
    Peki sağ ol dostum. Kulaklıkla oynayınca o sorunuda ortadan kaldırmış oluruz..
    Sanada hayırlı olsun dostum.
  • Teşekkür ederim dostum. Kulaklık demişken mikrofonu da gayet iyi cihazın. Ayrıca bilgilendirme olsun benim cihaz yaklaşık olarak 5.5 saniyede açılıyor.
  • Ssd taktirdin mi hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kasa kalitesi hakkında ne diyorsunuz bir çok kişide touchpadın sol tarafında el geldiği bölgede renk atması olmuş acaba kasa kalitesi gerçekten o kadar kötü mü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @JustClark yok hocam ssd taktırmadım henüz. hdd de bayağı hızlı.

@piri reis bende henüz bir şey yok aldığımdan ber klavyeyi kullanıyorum. o el terlemesi ile alakalı bir durum olabilir hocam. herkesi vücut sıvısı bir olmuyor malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmrecanugur -- 15 Temmuz 2015; 19:05:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.