Bildirim
MONSTER ABRA A5 V4.1 KLAVYE DEĞİŞİMİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
aynı sorundan bendede var 1.5 yıl önce monster abra a5 v4.1 marka bilgisayarımın klavyesine içecek dökülmüştü değiştirmek istedim . Monsterin yedek parça gönderiyorlar diye biliyordum servisde birde değiştirme parası almasınlar diye kendim hallederim diyerekten. aradım müşteri hizmetlerini durumu anlattım klavye lazım dedim yedek parça olarak sadece hardisk yolluyorlarmış :) napalım el mahkum bende mecbur kargolayıp göndermiştim klavye değişmesi gerekiyormuş tamam abi değiştirin dedim 500 tl istediler (tabi bu 1.5 sene önceydi) neden bu kadar pahalı dedim bu modelin üretilirken kasa ile klavye bir bütün olarak imal edilmiş bu yüzden klavyede bir sorun olduğunda komple değiştirmek gerekiyormuş.
Bende değiştirmedim öğrenciydim o kadar para verecek durumum yoktu o dönemlerde 20 liraya kablolu bir masaüstü klavyesi aldım şuan o klavyeden yazıyorum :) neden şimdi yazıyorum diye sorarsanız aldığım klavyenin kablosu kopmak üzere yeni bir klavyeye ihtiyacım var internete baktım acaba gittigidiyora felan düştümü diye gene bulamadım heralde zannımca dolar felanda yükseldi benim monsterin klavyesi bin liraya yaklaşmıştır bluetooth bir klavye almayı düşünüyorum :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X