Şimdi Ara

Monster Abra a5 v4.1 Sıcaklık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıktan da anlaşılacağı üzere bilgisayarı alalı 1 ay dolmak üzere. İlk günden beri sürekli ısı değerlerini ölçüyorum hem inceleme açısından buradaki arkadaşlar için post atacaktım hem de kontrol altında tutmak istediğim için. Bu ısıdan hayatım boyunca çok çektim, bu modeli tercih etmemin en büyük sebebi sogutma sıstemının cok iyi olması, anakartta da 2 adet fanın olmasıydı. Fakat yavaş yavaş sorun çıkarmaya başlayacak gibi geldi bana. Turbo boostta 1 saatlik orta ayar lol oynadığımda fps değerim 160-170 ken, bugun 130larda. Isı değerleri ise, max 58-60C'yi gormekteyken 3 hafta sonra bugün 75C'yi gördü. Cs go'da ilk hafta max 65C iken şu an 80C'de. Ağır oyun olarak shadow of mordor oynadım şimdiye dek lakin 2-3 günde bittiği için bir karşılaştırma yapamıyorum ne yazık ki. Hissetme olarakda oyunlardayken önceden kasada ısı hıssetmezken şu an touchpadın yukarı kısmı ve klavye kısmında ciddi bir fark var. Hissedilip rahatsız ediyor yani. 1 ayda bu kadar değişim beni fazlasıyla hayal kırıklığına uğrattı. Modeli kullanan arkadaşlar yaşadı mı benzer sorunlar. Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TULPAR T5 V4.1.1 Sorun
    10 yıl önce açıldı
    ABRA A5 V17.3 Kamera Problemi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.