Şimdi Ara

Monster Abra A5 V5.1.1 Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben aşağıdaki vereceğim linkteki Monster bilgisayarı almak istiyorum. Bence kötü yanları plastik kasa olması ama internette kasa kalitesi ortalamaya göre iyi diyorlar. Shift tuşu küçük ve duyduğuma göre ses kalitesi pek iyi değilmiş.
    1- Sizce özellikleri fiyatına göre iyi mi?
    2- Başka önerdiğiniz bilgisayar var mı?
    3- Kullanan arkadaşlar iyi ve kötü yanlarını oyunlardan aldığı FPS değerlerini söyleyebilir mi?
    4- IPS ekran oyunlarda sorun çıkarır mı? 25 ms tepkime süresi varmış ama MSI GE60'da da 25 ms tepkime süresi varmış. Arkadaşlar fikirleriniz benim için çok önemli. Eğer bildiğiniz bir kronik sorun varsa söylerseniz çok iyi olur. Teşekkürler ☺️.

Oynadığım Oyunlar: GTA V - Battlefield Hardline - CS:GO - DayZ - CoD Serisi

Link:http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-1-1.html#.VbZ32oq3yJI

Özellikler
    İşlemci: i7 4720 HQ (2.6 - 3.6 GHZ)
    Ekran Kartı: 2GB 960M
    Ram: 16 GB
    HDD: 1 TB
    SSD: 120 GB
    Ekran: 15.6" Full HD Mat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whovian28 -- 27 Temmuz 2015; 21:27:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet arkadaşlar ben de bunu almayı düşünüyordum ama sizin önerileriniz hangi monster'a olur? abra a5 v4.1 de iyi gibi duruyor.Sizler ne önerirsiniz?
  • V4.1.1 kat kat daha iyidir klavyenin oldugu kisim metal dir ses sitemi cokdaha iyidir ekstradan subwoofer vardir ayrica sogutma sistemi daha iyidir hemde daha ucuzdur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet doğru v4.1.1 in ses sistemi çok daha iyi bunu monster kendisi karşılaştırıp youtube'a koymuştu.
  • Doğru diyorsunuz da v4 modelleri eylülde stoklara girecekmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.