Şimdi Ara

Monster abra a5 v5 2.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öğrenci İndiriminden Yararlanmak İstiyorum.Intel® Core™ i7-5700HQ 4-Cores; 6MB L3; 2.70GHz > 3.50GHz; 47W; 14nmIntel® HM87 Express Chipset2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX1215.6" Full HD 1920x1080 IPS Mat LED Ekran8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SODIMM1TB Hitachi Travelstar 7K1000 9.5mm 32MB 7200RPM HDD SATA-38x Super Multi DVD-RW / CD-RW Combo SürücüArkadan Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q)FreeDos (İşletim sistemi bulunmamaktadır)Intel® Dual Band Wireless-AC 7265 802.11ac, Dual Band 2x2 Wi-Fi + Bluetooth 4.02.0MP FHD KameraParmak İzi Okuyucusu

Sipariş verdim arkadaşlar

Nasıldır sizce??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keske ssd ekletseydin. Ayni urunun 120lik ssd ve 8gb daha ram takviyelisini ilerideki gunlerde bende siparis verecegim. Urun eline ulastiginda izlenimlerini paylasirsan sevirinim

• Hocam ssd var bnde o yüzden ihtiyaç duymadim. İlk izlenimleri paylaşacağım inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.hilmi27

Hocam ssd var bnde o yüzden ihtiyaç duymadim. İlk izlenimleri paylaşacağım inşallah

Hocam incelemelerinizi video çekerek paylaşmaniz ve oyun testi yapmanız mumkunmu? Ayrıca freedos sisteme SSD takılı iken Windows kurmak zormu? Daha once SSD kullanmadım. Şimdiden tesekkurler

• Makina yeni geldi ama sadece teslim alip bi içine bakip koydum kenara 2 tane final var akşam 7~8 gıbı kurulumdan sonra görüşlerimi iletirim

• ahmet.hilmi27 A kullanıcısına yanıt
    Siparis onayindan kac gun sonra elinize ulasti urun hocam?

• ObeyYourMaster91 O kullanıcısına yanıt
    tam 48 saat ıcınde kı ıstanbuldab antebe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    2 yıl önce açıldı
    MONSTER ABRA A5 V16.5
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende sipariş vermeyi düşünüyorum aynı modeli 4-5 güne.Vaktiniz olursa bi inceleme videosu çekerseniz sevinirim hocam.

• aynı model almayı düşünüyorum görüşleriniz için takip
  • Bende 1 haftaya kadar alacağım ama tasarımı hoşuma gitmedi a7 versiyonu daha şık oda biraz pahalı ipsli. Tasarımı nasıl çevceresi kalın mı çok tuş kalitesi nasıl asusx550jx gibi mi tuşları. Birde laptop üzerinde parmak izi kalıyor mu

• Malumunuz bu hafta sınav haftası pek fırsatım olmadi ama makine güzel asus x550jx ile kıyaslanmayacak kadar kaliteli parmak izi kalmıyor.

Oyun olarak sadece simdilik far cry 4 yukledim ultrada oynanıyor akıcı olarak

Ekran zaten ips let mat gayet canlı. (Arkadaş kendi laptobu ile kıyas edince oda karar verdi abra almaya ;) )

Detaylı inceleme yazısı yazarim ama 1 hafta filan sonra anca finaller bitsin monsterin başına geçecem inşallah

• ahmet.hilmi27 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayarı sanırım freedos olarak almışsınız.
    Aynı pc den bende aldım fakat bir türlü usb'den boot edemedim. Bir sürü ayar denedim fakat usb'yi görmüyor. Siz nasıl yüklediniz Windowsu ?
  • Ben uefi sıkıntı olmasın diye microsoft sitesinden direk usbye indirdim zaten öyle bi seçenek sunuyor pc açılırken f7 boot menu girip usb bellek seciyorsun hepsi bu kadar.

Ayriyetten n11 den 89 tl ye oem w10 pro key aldim orijinal ürün oldu şimdi 400 lira yerine 90 tlye hallettim orjinal temiz ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.